Mala som už asi všetky farby okrem krikľavých (drahá farba na moje dlhé vlasy) teraz mám tmavo hnedé a plánujemm si že si tam zospodu dám modrý melír alebo sa dám zase na čierno a dám si zelené melíry neviem sa rozhodnúť a neviem či by mi to chytilo.
@flussica vsetko boli sampony na vlasy co vydriza 20-25 umyti, takze to nebola ta "klasicka farba", cize v konecnom dosledku som normalnu farbu na vlasoch ani nemala a ani nechcem, uplne to znici strukturu vlasu a k povodnej farbe by som sa dostavala potom uz tazko.
Povodna farba je gastanovohneda, preto si vsimni, ze som pisala vsade "fialovohneda, cervenohneda" atd..pretoze ked sa to neskor vymylo, vzdy som sa vratila k prirodzenej
No ale ked autor chcel vediet povodnu farbu vlasov, mal to napisat a nie len hodit moznosti :p
moje mam tmavo hnede,mala som fialovu,cervenu,rysavu dlho,potom cervenu....a dala som si modro ciernu...ale nie som spokojna. chcem nejaku svetlo hnedu fajnly...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Povodna farba je gastanovohneda, preto si vsimni, ze som pisala vsade "fialovohneda, cervenohneda" atd..pretoze ked sa to neskor vymylo, vzdy som sa vratila k prirodzenej
No ale ked autor chcel vediet povodnu farbu vlasov, mal to napisat a nie len hodit moznosti :p
momentálna: medená
teraz: červená