Prosím vás je normálne, ak má človek vlasy ako dróty? Ale myslím tým doslovne tie tenké medenné dróty! Učešem ich, dvakrát pohodím hlavou a vyzerá to zas tak isto (predstavte si medenné dróty a v tom chemlón). Ja, čo si vlasy ničím maximálne tri-krát do t
1. skús si dať oddych od všetkých styling. prípravkov, netupíruj ich ( ak tupíruješ), nezaťažuj žehlením ... a rob si kúry na vlasy ... také dva týždne ... možno ich máš trošku poškodené ...
2. ak nepomôže, tak ísť za kaderníčkou a poradiť sa ... tá by ti mala povedať najlepšie
aj ja mám drótové vlasy, tvrdé a veľmi husté. jediné, čo mi na to pomohlo, je dobrý šampón (najviac mi vlasy zjemní ružový syoss, ale dobrý je aj praobyčajný brezový dixi) a kvalitný kondicionér, a samozrejme, vhodný strih. kým budeš mať vlasy jednej dĺžky, ani žehlička nepomôže, stále budeš vyzerať jak hlavatý trojuholník. a poriadne preriediť.
ja kým som si vlasy prefarbila na ryšavú, trvalo to skoro rok a presvitá mi to doteraz (a to už rok dávam tmavohnedú), takže ak raz chytí, budeš zas nadávať, že moc drží
a buď rada za také vlasy, lepšie než tri chlpy na hlave.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
2. ak nepomôže, tak ísť za kaderníčkou a poradiť sa ... tá by ti mala povedať najlepšie
ja kým som si vlasy prefarbila na ryšavú, trvalo to skoro rok a presvitá mi to doteraz (a to už rok dávam tmavohnedú), takže ak raz chytí, budeš zas nadávať, že moc drží
a buď rada za také vlasy, lepšie než tri chlpy na hlave.
s aloe vera (uz sa na tom musim smiat, lebo kamoska ma hajzlak aloe vera
no a super to pomaha, uz mi tak ani nestoja (boze, tieto dvojzmysly )
len ho uz nemaju sakris... ono to je nejaka polska znacka a moc sa to tu nepredava...
idem kuknut,..
no dpc ked som ho hladala na google, tak mi vyhodilo nejake sampony pre macky
taaak nic
moje vlasy su extremne neposlusne
ale s tym sa da vselico vycarovat
zaklad je mat dobry strih, na mne funguju dlhe vlasy s co najdlhsou ofinou..
pretoze cim su kratsie, tym su lahsie a stojace v kazdom smere
a co pouzivam?
tak vlasky si umyvam zelenym garnierom na dlhe vlasy
potom si vzdy davam kondicioner na lepsie rozcesavanie (detsky shauma
alebo ked mam pocit, ze su trosku viac poskodene ako boli, dam si loreal absololut repair kondicioner - ten je uplne genialny
jemne osusim vlasky uterakom
a potom si dam vyhladzujuci krem na vlasy - taky ruzovy loreal
jemne vyfenujem vlasy
potom si na konceky dam zacelovacie serum - tiez balea
dosusim vlasy, netupirujem len ich uplne rozcesem a hotovo
a cez den si ich len niekolkokrat rozcesem, pretoze mam vlasy skoro po prdel
snad ti to trosku pomoze...
odporucam napisat jeziskovi nech ta pod stromcekom caka rowenta lissima