Mam taky problem s vlasmi a to ze mi nikdy nedrzia aj ked ich nalakujem nagelujem milionkrat posebe aj tak nic vytvarujem zelani tvar a predklonim sa a uz mam 2 pramene do cela vzdy som mal kvoli tomu len kratke vlasy max par cm alechcemDlhsie corobit?
Tvrdé a husté vlasy sú najlepšie na tvarovanie. Pred samotnou úpravou si je treba poriadne umyť vlasy teplou vodou a šampónom, najlepšie na vlasy napr.
Musíš ich mať skrátka totálne znavené špiny, prachu a masnoty a musia byť poddajné. Potom hneď po umytí si ich poriadne osuš uterákom a fénom vyfénuj, nesmú sa ti schnúť prirodzene. Potom nanes prípravky a takisto vysuš fénom. Takýmto postupom ti musí účes vydržať.
@foxylady ale co mam robit dovtedy kym mi nenarastu dost dlhe? @yoss dakujem, vyskusam, dufam ze to bude fungovat.
Ja ich nefenujem skoro vobec zeby bola chyba tam?
zalezi od toho aky tvar chces....ono nie je dobre mat prilis dlhe, ani prilis kratke...mozem ti poradit jednu vec, co mne pomohlo na to, ale nie je to zrovna najlepsie pre vlasy ani pokozku...ono po umyti vlasov ked ides tvarovat haaro, nepouzivaj sračky typu, krem na vlasy ( tie tužiace kremy mam na mysli ), lepidlo na vlasy...pripadne vosk...su to koniny...aj medzi gelmi nie je jedno aky pouzivas...to zalezi od toho aku mas stavbu vlasov..ci ma redsie vlasy.....alebo skor viac zhustene ( akoby drotene )... odpovrucam vyskusat z gelov TAFT TITAN...alebo aky kolvek taft ktory nema mensi tužiaci efekt ako 5...( čislo mas na kazdom obale toho gelu )...lenze z dlhodobeho hladiska ja mam staftom zlu skusenost...ale co sa tyka vytvarovania, lepsie podla mna nenajdes...ja teraz pouzivam niveu, nic ine...ale v principe...vzdy ked si tvraujes vlasy...kombinuj to s trochou vody...( BACHA JE TO VELMI NEZDRAVE PRE HLAVU ) cize na vlastne riziko...ale zabere..postup: NABERES GEL, ZAMASIRUJES DO HLAVY, PO CELOM OBVODE, OPLACHNES SI RUKU VODOU...OPAT MOKROU RUKOU SI MASIRUJES HLAVU...TVARUJES DOVTEDY KYM NEMAS VYSLEDNY EFEKT...POSLEDNA VEC...APLIKUJES LAK NA VLASY...PRETOZE TIUZIACI EFEKT LAKOV NASTAVA OVELA RYCHLEJSIE, AKO OSTATNE PRIPRAVKY...este raz pozor...nie je to zrovna zdrave pre vlasy...a este jedna podstatna vec..neumyvaj si hlavu kazdy den...napriklad: jeden den si nagelujes, spravis vysledny efekt aky si chcel, vyspis sa...a pri rannej hygiene, len vodou nicim inym!!! opat vytvarujes...nepouzivaj ziadny pripravok na druhy den!! maximalne jeden dva špricy z laku na vlasy..nic viac...na treti den umyť vlasy...alebo to uz zalezi na tebe ako casto si ich umyvas...tento postup co sa tyka tvarovania, je tutovka...ale este raz varujem, je to maximalne nezdrave pre tvoju hlavu, mne uz vlasy bohuzial po bokoch zacinaju....mno..rednut :/ a to len kvoli tomuto..:/ takze to zvaaaz..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Btw fest ma pobavilo tvoje "skloňovanie" v nadpise
Musíš ich mať skrátka totálne znavené špiny, prachu a masnoty a musia byť poddajné. Potom hneď po umytí si ich poriadne osuš uterákom a fénom vyfénuj, nesmú sa ti schnúť prirodzene. Potom nanes prípravky a takisto vysuš fénom. Takýmto postupom ti musí účes vydržať.
@yoss dakujem, vyskusam, dufam ze to bude fungovat.
Ja ich nefenujem skoro vobec zeby bola chyba tam?