Bola som sa kupat v bazene a bola tam chlorova voda..ja som kucerava a ked som vysla z vody a ususili sa mi vlasy uplne klasne kucery som mala..take jak lokne..myslite ze to malo niečo spolocne s chlorom? alebo niečo z rožcesavanim lebo ja ked sa osprchuj
Moze byt, aj mne sa to stava... ja si po umyti vlasy nemozem cesat, lebo budu tak hnusne krepovite ze je strach na ne pozerat... Ale ine je to s chlorovanou vodou... aj ja mam take kucery po nej Cize pohoda... (len nezabudni ze v lete slnko+chlor to je strasidelna kombinacia)
ja mám otrasné vlasy, sú strapaté či sa učešem alebo nie. ale ako to už vraveli, LOGICKY budeš mať pekné kučierky a nie len vlny.
len bacha, kto máte farbené vlasy a pôjdete sa máčať do slaného bazéna (nie mora, ale chemikálneho slaného bazéna), tak vám ozelenejú kamoška melírová bloncka tak raz prišla zelená.
@9 bud sa pozri do albumu alebo pouzi logiku ak by mali vsetky vlasy dokopy 40cm, tak by mal jeden vlas asi 0,0004 cm, cize by som bol vlastne plesaty a to ti poviem na rovinu, ze nie som
@16 to si ja nemozem dovolit, lebo so svojimi telesnymi parametrami by som vyzeral bud ako clovek s leukemiou:/ alebo ako vazen z koncentracneho tabora
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
len bacha, kto máte farbené vlasy a pôjdete sa máčať do slaného bazéna (nie mora, ale chemikálneho slaného bazéna), tak vám ozelenejú kamoška melírová bloncka tak raz prišla zelená.
@8 keď zrátaš dĺžku všetkých vlasov na hlave alebo každý vlas má 40cm? Podľa avataru to nespoznám
A načo vlastne je toľko hmoty?
domuška : česať vlasy po umývaní by sa vôbec nemalo, korienky sú slabé, mali by sa česať, keď sú vlhké, alebo až suché
No proste má krepé vlasy
@22 sú suché a akoby sa magnetizovali vzájomne o seba (ako keď pošúchaš pravítko )
Alebo ako vojak za starých časov