Pôjdem sa dať ostrihať a chcela by som si dať vlasy do postupna lenže mám husté vlasy a neviem či by to bolo dobré a taký istý mám problém ale rozmýšla aj nad ofinou tiež postupka
Ja som mala ten problém že k hustým vlasom ich mám aj kučeravé. Ak máš aj ty tak postupku fakt neodporúčam a ak ofinu, (ktorú som tiež mala) tak moja vizerala k svetu iba vyžehlená. Ale podľa mňa všeobecne postupka a ofina vyzerajú lepšie na rovných a redších vlasoch. Nehovorím však že je to zlé. Ale taká je moja skúsenosť
@nici3 no mala som niečo také, ale už 2-3 roky si sama strihám, bojím sa ísť ku kaderníčke, lebo potom to tak hrozne dopadne, raz za rok sa asi k tomu odhodlám, ale potom sa bojím zas, ale mám ju krivú, bo sa mi trasú ruky
ja mam vlasy tiez hrozne huste mam ich mega preriedene a su do postupna to mi az tak nevadi ale ofina mi dorasta a neznasam to .. nedam si uz ziadnu ide mi to na nervy lebo je tiez husta
ja som mala husté vlasy, dala som si postupku a úplne sa mi dojebkali prisahám bohu že odvtedy mi už nikdy neprišli také husté, neviem ako je to možné okrem toho dovtedy som ich mala rovné jak drôty a teraz sú také nemastné neslané, ani kučeravé ani rovné, a to už sú dorastené takmer do jednej dĺžky všetky
Práveže kučeravé vlasy sa dávajú do postupna.. lebo inak to máš že vlnky vlnky, potom ti skončia a zrazu nič a vyzerá to hrozne.. a keď máš postupku tak aj kučery vyniknú a @charis klame, vždy mala super vlasy a aj má, tak jej never
ja mam tiež huste vlasy, a pred par mesiacmi som sa dala do postupna a skrátiť, a totálne to nelutujem, mám to ovela lepšie teda podla ostatných,ale aj ja sa cítim super s tým..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
moja rada znie, nedávaj si
ale hej, kučeravé vlasy dopostupna môžu byť fajn, ale keď sú také že hocikde je len taká debilná vlnka tak to sa dopostupna dá vyriešiť len žehličkou
a mám ofinu,ale klasicky, nie do postupna