Nazdar kolegovia.
Potrebujem radu od vas. Chalani, mozno aj baby , ktori nosite vlasy "ulizane" dozadu alebo ako to ma beckham, tak do hora, ako to je v mode. Chcem si nechatnarast dlhsie vlasy a nosit to tak,.lenze problem je v tom, aky gel/vosk alebo
Ja používam Hanz de Fuko , objednal som to priamo zo San Francisca, ale máš aj českého distribútora, ale tu sa im to rýchlo minie a potom čakáš 2 mesiace než to doplnia- » www.menstyling.cz/vosky/...
Pred tím som používal By Vilain » www.slikhaarshop.com/uk/?___from_sto...
Všade tam máš napísané na aký typ vlasov to máš + výsledok. Ak by si mal viac otázok napiš správu Hlavne si nekupuj tie rôzne veci z drogérie, nedá sa to porovnávať
@BaroOn asi myslíš tzv. "faux hawk", nie? No a vážne záleží od toho, aké máš vlasy, hlavne si na hlavu nedavaj ničoho veľa, lebo potom to budeš mať buď mastné, alebo polepené. Gél by som neodporúčal, podľa mňa je na prd.
@baroon Ja som vyskusal,kopec gelov,kremov,pást atd vsetko z drogerii.Nedavno som na nete objavil znacku American Crew a zaujal ma od nich vyrobok Forming Cream.Objednal som si ho (12€) a je to zatial najlepsi pripravok aky som mal.Mam kratke vlasy a upravujem si ich na Faux Hawk.
@baroon hlavne nekupuj gél , ten sa používa pri kratších vlasoch aby si ich "zmrazil" . pri dlhých vlasoch sa ho oplatí použivať iba po umytí vlasov aby vlasy držali a nestratili objem cez noc.
A ak by som ti mal odporučiť tak porozmýšľaj o Hanz de Fuko Quicksand , drží , nemastí a ešte k tomu pekne voní , a je práve na ten účes čo chceš . A v poslednom rade, sám Beckham ho používa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Pred tím som používal By Vilain » www.slikhaarshop.com/uk/?___from_sto...
Všade tam máš napísané na aký typ vlasov to máš + výsledok. Ak by si mal viac otázok napiš správu Hlavne si nekupuj tie rôzne veci z drogérie, nedá sa to porovnávať
A ak by som ti mal odporučiť tak porozmýšľaj o Hanz de Fuko Quicksand , drží , nemastí a ešte k tomu pekne voní , a je práve na ten účes čo chceš . A v poslednom rade, sám Beckham ho používa
ja som to vedel od začiatku , mám to tak isto