ahoj mam problem. dost mi vypadavali vlasy, no v poslednej dobe je to horsie strasne vela mi vypadavali.. ale mala som vitaminy, aj taky sampon na to a trosku to pomohlo, ale aj tak mi stale vypadaju dost vela.... a mamina a teta mi povedli, ze by mi po
neviem či by to pomohlo, vlasy ti padaju možno aj pre nejaké hormonálne zmeny v tvojom tele, sú ta to všelijaké vitamínové doplnky, ale strihaním to moc nevyriešiš, možno ti prestanú padať, lebo už nebudú tak zaťažované ale toľko čo ti to dosrastie začnú padať zas, možno to je len chvíľkové, skús na to nemyslieť pokiaľ si nenahmatáš plešinku je to v pohode
vlasy zvacsa vypadavaju pri vacsej strate hmotnosti, ak je to tvoj pripad treba poriuadne upravit jedalnicek (lebo je to uz v dalsej faze ked vlasy vypadavaju) akt o nie je tvoj problem navstiv kadernictvo a daj si odborne poradit poradia ti specialnu kozmetiku a pod. plus existuju lieky na spevnenie vlasy a nechtov (bohuzail nespominam si ako sa to volalo, len si pamatam ze som to brala a pomohlo , tak sa na to spytaj lekarnika)
no..plesinu som uz nasla .. taku malicku .. ale nasla.. a brala som panthenol to je na vlasy aj na nechty.. ja fakt neviem..
vraj ta plesina je sposobena mojimi psychickymi problemami(zase nemam az take velke) a to vypadavie tiez a zcasti zevraj tym, ze sa mi meni krv..no neviem..
panthenol nie je velmi dobry na t urcite to bolo nieco ine, v kazdom pripade kadernictvo(ale nejake slusne kde poskytuju poradenstvo) alebo ako vravel schozofrenik ku koznej
tak nahodou ked som s tym sla k lekarke ja, prve co spravila, zacala mi davat pantenolove injekcie, pritom som aj brala revalid...ja som to mala zo stresu a vedela som o tom, padali nam vlasy vsetkym (mame aj sestre, bolo to kratko po ocinovej smrti)
a hrozne som sa z toho nervovala, lebo svoje vlasy zboznujem...a potom ked sa mi zdalo, ze sa to nezlepsuje, som sa prestala nervovat a ono sa to nejako urobilo samo
ako sa vravi vlasy najviac padaju na jesen a na jar , mne tize vypadavali v juni alebo nejak tak? kazdemu vypadavaju vlasy, v norme je ked ti vypadnu denne od 50-100, ale ked ti vypadavaju v gundziach , bez k doctr, ja som bola urobila testy na stitnu zlazu a bla bla, brala som panthenol, revalid, mamka ma podstrihla asi 3 x po 3 cm , ja som robila strasnu paniku, aj v skole boli strety a bla bla rodinna situacia, to bolo sposobene u man asi dokopy vsetkym , ale hned ako zacnes brat tie vecicky, mozno ti este mozoze aj vitamin B5 zinok alebo tak, na vlasoch ten rozdiel uvidis az po 2 MESIACOOCH!! nie hned..
a skus este aj zihlavu a zltko z vajka , pomaha ! good luck drzim palce, o vlasky sa terba starat..a radsej ich skrat, to nevadi dorastu, ja som mala take krasne dlhe a teraz su sice kratsie, ale zdravsie, oni dorastu, vlasky nie su nohy...
upravi sa ti to urcite, aj mojim kamaratkam teraz padaju, a este som chcela napisat ze vlasy maju taku fazu ked rastu 7 rokov a potom vypadnu a narastu nove , ono je to mozme ze sa ti menia len vo vacsich mnozstvach ale v tvojom veku narastu nove, nemaj boja vsetko bude v pohode, ja viem ze sa neda si to nevsimat, ale neskumaj ich stale, neskumaj stale ich dlzku..inak mas ich huste alebo ake ?
hmm..take stredne ani huste ani riedke.. a neviem no.. ja sa nechcem dat moc strihat, ale chcem mat vlasy a myslim ze jem stale rovnako, hormonalne zmeny, to tiez uz boli .. isto by som mala zajst ku koznej..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
vraj ta plesina je sposobena mojimi psychickymi problemami(zase nemam az take velke) a to vypadavie tiez a zcasti zevraj tym, ze sa mi meni krv..no neviem..
a dakujem
dakujem vam veeeelmi pekne..
Môže to byť aj nesprávnym stravovaním, napr. pri diéte, vegetariánstve, veganstve atď. Organizmus vo vývine je na nevyváženú stravu veľmi citlivý.
A nakoniec to môže byť aj tými psychickými problémami.
Uprav stravu a papkaj veľa ovocia, celozrnných výrobkov a rýb. Všetky tieto potraviny obsahujú látky nevyhnutné pre zdravie vláskov
Strihanie vlasy odľahčí a urýchli ich regeneráciu, ale bez zistenia pravej príčiny ich vypadávania sa problém môže opakovať.
a hrozne som sa z toho nervovala, lebo svoje vlasy zboznujem...a potom ked sa mi zdalo, ze sa to nezlepsuje, som sa prestala nervovat a ono sa to nejako urobilo samo
a skus este aj zihlavu a zltko z vajka , pomaha ! good luck drzim palce, o vlasky sa terba starat..a radsej ich skrat, to nevadi dorastu, ja som mala take krasne dlhe a teraz su sice kratsie, ale zdravsie, oni dorastu, vlasky nie su nohy...