Tieto dva mesiace dajú (nielen) mojim vlasom zabrať. Mám rozštiepené končeky, vlasy sú suché, lámu sa, vymyje sa aj ten kúsok farby čo mi v nich ostalo, a jednoducho vyzerajú ako slama.
hmm kúpila som si šampón Baley s UV filtrom, je celkom fajn ale ja používam hrozne veľa kondicionéru /vlasy mám po pás/ takže kondicionér mi vydrží ledva dva týždne ale momentálne mám tmavomodrý Glisskur .. hlavne sa vyhýbam vždy silikónom, takže keď mám fakt,že suché konce cca 15cm tak na noc kokosový lej ráno sú krásne hebké a lesklé. Len to netreba prehnať s množstvom...
Neviem aký typ vlasov máš...
Ja mám suché,drsné a je ich veľa sú moc dlhé už.. Ale inak čo poradím, ja som celý deň vo vrkoči /najprv konský chvosť a ten zapletiem klasicky/..vlny sú z toho úžasné,keď idem potom von a aspoň sa mi nepotí krk a hlava
ja som prvý krát si všimla, že moje vlasy sú nariť a to leto len začalo .. tiež by som rada dačo vymyslieť na ne a to som ani vo vode nebola, jediné čo ich ničí je sluníčko, keď naň raz za uhorský rok vylezem :/
Ešte som si ich nefarbila celé, mám len melír. A žehliť si ich vždy prestanem v lete, teraz si ich len vyfúkam fénom. Vyžehlím si ich len ak niekam idem, kde chcem vyzerať nejako.
Ja mám trochu rozštiepené končeky vlasov keďže som bola u kaderníčky naposledy takmer pred rokom a vlasy si umývam i fénujem každý deň (pokiaľ niekam idem). Ale konečne som objavila najlepší šampón na moje vlasy, ktorý vyživuje, dodáva hebkosť a lesk + občas používam šampón ktorý je vyhradený na leto (chráni vlasy pred slnkom) :p
@majusssska Dnes som bola v Dm-ke a predavačka mi povedala o Saloose.. ževraj je lepší než ten s Dm-ky , tak rozmýšlam či by nebolo lepšie objednať ten radšej. Mala si už aj ten ? či používaš len s dm-ky ?
@cicatrix Viem, ale nechcela som si nafarbiť celú hlavu, tak som skúsila len zosvetliť s melírom, teraz ma to po cca roku chodenia na dorábku ku kaderníčke omrzelo, a povedala som si že ich zjednotím jednou farbou. Ale chcem až po lete, pretože teraz by som asi urobila hlúposť. Myslím že farba by sa mi rýchlo vymyla a vytiahla od slnka. Chcem na to vlasy pripraviť , zregenerovať ich a nie šlahnúť na ne farbu, keď ich budem mať zničené z vody, slnka a tak ďalej.
@hopedieslast viem o com hovoris, ja si vlasy umyvam kazdy den a vsetky pripravky minam na litre :/ preto si kondicionery a masky kupujem z DM-ka, lebo to by moja penazenka nezvladla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Závidím ti, ja ich mám po lete úplne bez života, potom sa s toho spamätávajú celý rok.
Neviem aký typ vlasov máš...
Ja mám suché,drsné a je ich veľa sú moc dlhé už.. Ale inak čo poradím, ja som celý deň vo vrkoči /najprv konský chvosť a ten zapletiem klasicky/..vlny sú z toho úžasné,keď idem potom von a aspoň sa mi nepotí krk a hlava
mne je to je jedno ja ich mam dojebane v lete aj zime nech sa snazim akokolvek
Ešte som si ich nefarbila celé, mám len melír. A žehliť si ich vždy prestanem v lete, teraz si ich len vyfúkam fénom. Vyžehlím si ich len ak niekam idem, kde chcem vyzerať nejako.
@flyleaf
Mala som minulý rok šampón s UV, už neviem aká to bola značka, ale nič mi nepomohol. Sprej som ešte neskúšala, ale vyskúšať môžem.
@cicatrix Viem, ale nechcela som si nafarbiť celú hlavu, tak som skúsila len zosvetliť s melírom, teraz ma to po cca roku chodenia na dorábku ku kaderníčke omrzelo, a povedala som si že ich zjednotím jednou farbou. Ale chcem až po lete, pretože teraz by som asi urobila hlúposť. Myslím že farba by sa mi rýchlo vymyla a vytiahla od slnka. Chcem na to vlasy pripraviť , zregenerovať ich a nie šlahnúť na ne farbu, keď ich budem mať zničené z vody, slnka a tak ďalej.
Dá sa ten druhý (proti slnku) kúpiť v DM a koľko stojí približne?
Ja by som všetky prípravky minula 2x rýchlejšie na moje vlasy .. Ale možno to skúsim