Čaute chcela som sa opýtať, že koľko vydrží farba tá vymývacia na vlasy akože šampón viem blbo napísané ale hádam niekto chápe. Pýtam sa bo mám viacmenej blond vlasy a chcela by som hnedú len rozmýšľam či mi to nezačne vyrastať skôr než sa tá farba vym
podľa toho či sú to šampóny úplne zmývateľné, alebo tie čo vydržia x umytí a podľa toho či sú od palette alebo nie ja používam na svoje prirodzene svetlejšie plavé vlasy čierny palette šampón na tých 24 umytí, ale má taký istý účinok ako farba
Podla mna dievcata co si farbia blond (ci uz sponave ci klasicke alebo platinove) musia byt nepekne zakomplexovane, lebo sa dobrovolne oskareduju. To nebpvidia ze su nedostatkovou polozkou na svete a asi z dovodu, lebo dobreho je malo a ake su hnedovlasky skratovejsie z dovodu svojej farby vlasov? No nic, zrejme kazde dievca ma komplexy zo svojich vlasov, aj ked su dokonale...
@forte takže ak chcem aby to dlho nevydržalo mám si kúpiť niečo čo nie je od palette ? a vedela by si mi také čosi poradiť ? lebo to idem skúšať prvýkrát a moc sa v tom nevyznám
@sapphirizing omg veď je to len farbenie vlasov nemusíš z toho robiť takú drámu, mne sa proste hnede vlasy vždy páčili tak to chcem len skúsiť, nerobím to kvôli vtipom o blondínkach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Palette nekupuj, je to najhorsia a hadam aj najnekvalitnejsia farba na vlasy