baby? .. .ked nosite rozpustene vlasy tak ich mate vyzehlene, kucerave alebo ake? ... lebo ja neviem ako si ich nosit lebo ked mam vyzehlene tak ich mam pricapene na hlave a neviem ako si prehrebavat ofinu aj to mi poradte prosiiim .. .a ked mam kuc
ucesane rozpustene si ich nechavam vtedy, ked vyzeraju okej a nemusim z nich robit nejake ucesy... obcas vyzehlim, ale len obcas... ak mas pocit, ze ked ich vyzehlis su prilis pricapene, skus do nich dat objemovy puder
mám ich také ako sa ráno zobudím... občas si ich na noc zapletiem do vrkočov, aby som ich mala tak pekne vlnité. skús niečo také napr. alebo si vyžehli len dĺžky a nie úplne dorovna
Skús si najprv vyfénovať hlavu v predklone, potom si do korienkov daj trochu suchého šampónu, vyžehli si vlasy a znova to v predklone zafixuj lakom na vlasy, ale len trošku
Prípadne skús miesto suchého šampónu použiť tužidlo do korienkov
normalne v drogerii, hladaj to pri lakoch na vlasy, vyzera to ako bublifuk len je na tom napr. syoss alebo taft, dost to chvalia. ja ho mam doma ale este som nemala nejako prilezitost ho vyskusat
ako sa mi chce žehlenie väčšinou ráno nestíham, tak to dopadá tak, že si ich dám do chvostu alebo vrkoča nemám rada, keď nemám vyžehlené vlasy a vyzerám ako Hermiona Grangerová v 1. diele Harryho Pottera
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ja ich nosim bud prirodzene vlnite, alebo si ich nakuceravim
to je jedno, aj tak sa pokazia cez den
Prípadne skús miesto suchého šampónu použiť tužidlo do korienkov
:happy: :-S
akorát že oni si žiju vlastnym životom...dnes s dosť take divok a kučerav...normalne aj niekolko lokničiek takych divých mám .D