dobre, tipujem že polka ľudí mi tu napíše že "trápna diskusia" alebo "to sú teda problémy"...ale dala som sa včera ostrihať....účeš sa volá bob...mám to asi takto, ako jennifer lopez na obrázku: » www.beauty-and-the-bath.com/image-files/jen...
tak nemas tvar ako jennifer preto sa to asi tebe nehodi...nemozes si mysliet ze ked to na nej vyzera dobre tak aj tebe to sekne.. ale ved vlasy ti casom dorastu a bude to dobre
ja som tiez ostrihana na bob...neviem si predstavit ako to moze vyzerat zle lebo podla mna sa to hodi vsetkym ale ak mas moc vlnite vlasy...tak to moze vyzerat dobre..
zachránime to, co bojíš
ale musis najprv povedat, ake mas vlasy. ci mas objem, ako casto sa ti mastia, ci su riedke, husté, ci sa ti vlnia, alebo su stale rovne, ci drzia tvar. a ci si proste len nechces kupiť gumičku, sponky, a máš
@3 objem celkom mám, mastia sa mi....čo ja viem? umývam si ich každý tretí deň...takže keď si ich umyjem v pondelok, tak v stredu sú už mastnejšie a vstredu večer si ich opäť umyjem, nevlnia sa....no ale zas nemožem nosiť cop neviem kolko mesiacov kým to doraste
no ja neviem ale keby zo dňa na deň vyzerám ako DEMENT...ty by si to nebrala tragicky? ja si o sebe nemyslím, že som najkrajšia na svete, ale predtým som vyzerala ooooooooooooooveľaaaaaaa lepšie ach jaj
ale prosim ta
tak vlastne preco si sa strihala? ale dobre, tvoja vec...len si myslim, ze je zbytocne teraz to lutovat...
no co, ja ked som si dala cierne vlasy, tiez som si myslela, ze vyzeram ako chuj, ale zvykla som si..
avsak teraz mam uz radsej normalne gastanove ale to je ina tema..
no, ved to urcite nie je taka katastrofa.. ako napisali vyssie..sponky, gumicky a mas to... asi si to musis iba inak ucesat..
trochu offtopic, ale @chillikes , ty nevieš čo je to, keď sa ti mastia vlasy...keď si ich umývaš každý tretí deň, určite nemáš mastné vlasy.
a aj keď ty to odmietaš, ja by som šla ešte raz za tou kaderníčkou čo ťa strihala a povedala by som jej, že sa mi to nepáči, nech mi to nejako upraví. ale to je tiež pravda, že to si mala riešiť vtedy, keď ťa dostrihala...veď si jej za to zaplatila, tak prečo si jej to nepovedala?
@12 hm? asi viem čo je to mastenie vlasov? nehovorím že ich mám celé mastné ale navrchu už cítim isté mastenie...ale máš pravdu, je to OT....lenže keĎ som šla od kaderníčky tak sa mi to zdalo v pohode...a čo mi teraz porieši? už viac strihať nechcem...
Ja som na to bola tiež ostruhaná a neviem si predsaviť prečo by ti to nemalo pristať...To pristane skoro každému... A ak máš rovné tak potom už totálne... ak nie šak dáko prežehli
No take problemy bohuzial poznam aj ja.. ale to vacsinou po vlastnych zasahoch Vacsinou mi to trva tyzden az dva ked si zvyknem ja aj okolie, takze neboj, nebudes musiet cakat niekolko mesiacov kym zase budu o cosi dlhsie. Napadla ma vsak jedna vec, neskusala si si ich vyzehlit, ci to nebude vyzerat lepsie? A ked nechces nosit stale jeden cop, tak trebars skus dva.. Ber to z pozitivnej stranky, aspon sa mas na co tesit..na to kedy budu o5 dlhe
tak treba trosku kuzlit s fenom a nejakymi tuzidlami ale tak skus to vyfukat do takeho tvaru ked sa ti to pacit bude ale najprv pockaj tyzden a uvidis ze si na to zvyknes a budes to brat v pohode
odvčera nerobím nič iné už som si 3x umývala vlasy...fúkala smerom von, smerom dovnútra...dávala papiloty na hlavu, pak kulmovala.... a hovno z toho ale dík za rady
aky mas vlastne tvar tvare?
ak mas 3uholnikovy, tak sa ti to iste hodi , ak nie tak prefarbi
ak taky 4covy.. hm nato bude asi lepsi cop a ofinu tak emotivne do cela
ak mas ovalovy tvar.. ofina hore na stipcek a po stranach vlasy...
ak mas gulatu tvar.. eh.. no asi celenu a vlasy dozadu aj s ofinou a len cakat kym to dorastie.. alebo cierna farba.. ta opticky zostihli tvar skus to ..
no neviem ako vyzeras s tym ucesom ale urcite sa ti hodi, len ty sama si to nevies pochvalit...kebyze vidim tvoju fotku tak ti povie ze ako vyzeras...ale na vyzore nezalezi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale musis najprv povedat, ake mas vlasy. ci mas objem, ako casto sa ti mastia, ci su riedke, husté, ci sa ti vlnia, alebo su stale rovne, ci drzia tvar. a ci si proste len nechces kupiť gumičku, sponky, a máš
tak vlastne preco si sa strihala? ale dobre, tvoja vec...len si myslim, ze je zbytocne teraz to lutovat...
no co, ja ked som si dala cierne vlasy, tiez som si myslela, ze vyzeram ako chuj, ale zvykla som si..
avsak teraz mam uz radsej normalne gastanove ale to je ina tema..
no, ved to urcite nie je taka katastrofa.. ako napisali vyssie..sponky, gumicky a mas to... asi si to musis iba inak ucesat..
a aj keď ty to odmietaš, ja by som šla ešte raz za tou kaderníčkou čo ťa strihala a povedala by som jej, že sa mi to nepáči, nech mi to nejako upraví. ale to je tiež pravda, že to si mala riešiť vtedy, keď ťa dostrihala...veď si jej za to zaplatila, tak prečo si jej to nepovedala?
ak mas 3uholnikovy, tak sa ti to iste hodi , ak nie tak prefarbi
ak taky 4covy.. hm nato bude asi lepsi cop a ofinu tak emotivne do cela
ak mas ovalovy tvar.. ofina hore na stipcek a po stranach vlasy...
ak mas gulatu tvar.. eh.. no asi celenu a vlasy dozadu aj s ofinou a len cakat kym to dorastie.. alebo cierna farba.. ta opticky zostihli tvar skus to ..