Niekomu o pride dementne ale mam taky problem, ze za posledny mesiac a pol mi nenarastli vlasy, no minimalne a ofina tiez trochu. Pritom mne tak rychlo rastu vlasy, ze sa musim strihat kazdy mesiac ale od zaciatku decembra by som povedal ze mi vlasy vobec
tak raovina to nieje vypadavanie vlasov pri rakovine je zapričinené chemoterapiou ale toto je normalne ak si bol chory alebo niečo a bral si lieky tak aj tym to môže byť buď rád že ti nepovypadávajú
@rischo on o ked sa uz dlho strihas stale na tu istu dlzku, tak vlasy si zacnu zvykat (ako aj kazda funkcia tela sa prisposobuje) a proste rastu pomalsie.
@Ribo konceky vlasov su uz v podstate mrtve cize dost pochybujem ze zaznamenaju dlzku, na aku su ostrihane, poslu tu informaciu korienkom a tie potom nie su aktivne
@matii V podstate mrtve neznamena, ze neprenasaju informacie Aj ked ti odseku hlavu, este ar sekund budes vidiet, citit pach a pocut, ale v podstate si mrtva Prirovnaj si to k jednorocnym rastlinam, ak ich zastrihnes na konceku, zacnu rast silnejsie vyhonky po bokoch, ale uz nie do takej vysky. Takze aj vasy mozu robit nieco podobne, rastu stale nizsie, ale silnejsie (sam viem, ze ked sa ostriham na kratko, tak do tyzdna mam vlasy tvrde ako zlelezne draty, pokym nevyrastu do vacsej dlzky)
moze byt ze si bol chory a nejake lieky ked si bral tak u teba mali nejake vedlajsi ucinky aebo proste sa im nechcelo vyrast a nemaj boja to je v phodke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ZOBUĎ SA, PREBOHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale nie ved nestresuj, proste zivot je pestry, raz rastieme, raz nie.
To je moja teoria