Mám taký problém. Farbím si svoje prirodzene bledé vlasy na čierno, a chcela by som nejakým zázrakom dosiahnuť žiarivo červenú. No a keďže moje pokusy dopadli tak, že som z čiernej dostala maximálne čiernu s bordovým odleskom, potrebujem vlasy najprv zosv
Kaderníčka by ti mala poradiť... Ja som chcela krikľavoružový melír tak mi pramienky najprv zosvetlia peroxidom a potom dala na to červenú farbu a mala som to ružové
@hopelight veď o to ide. No aj keď teda používam len šampón, dole ide asi takým tempom že za tri mesiace (ktoré som poväčšinou trávila na slnku) mi vybledol len minimálne: o taký 1-2 odtiene, takže končeky mám tmavohnedé a ofinu a vlas pri hlave stále čierne.. A nejde dole nech sa snažím kolko chcem
to treba začať zosvetľovať s nejakým zosvetľovačom teda zrejme nejakou blond farbou,ale konzultuj to s kaderníčkou,lebo tieto domáce sťahovanie farby nie vždy dopadnú dobre.. každopádne držím palce
uff.. toto je problém.. aj ja už si farbím vlasy na čierno nejakú dobu, a keď som chcela opäť ryšavú, odporučili mi peroxid. keď som sa ale dozvedela, ako strašne ti to môže doničiť vlasy (a moje sú teda dosť zničené) som sa na to vybodla a dala to na tmavo-bordovú.. za pokus ale nič nedáš.. a keď už kupuješ, kúp si 12% peroxid vodíka a práškový melír (taký mordý prášok, nasypeš to do toho) kamoši majú s tým skúsenosti, a vraj v pohode.
čierna je dosť problém dať dole / doteraz mam trošku čiernej / mimochodom máš lepšie si dať peroxid než zosvetľovať...a hlavne všetko u dobrej kaderníčky nie sama ...A používaj kvalitnú vlasovú kozmetiku ... Nemali by sa ti z toho vlasy moc pokaziť...
@evkaa to ťa musím sklamať,ale henna nezosvetľuje :/ .. ale nádych by ti mala dať,ale skôr keby miešaš blond s klasickou červenou.. ale to ti nikto nezaručí ako ti to chytí..je to veľmi individuálne
@hopelight hej viem,že nezosvetľuje,ale kdesi som čítala,že nejaká baba si dala blond a chytilo jej to do ryšava..tak dúfam,no...a oné,počuj,vymýva sa ti dobre henna? alebo odrastá?
Veď za pokus nič nedáš,ale nespoliehaj sa na to.. vieš,aby si proste nebola sklamaná.
Mne sa vymýva,ale iba na tých vlasoch,ktoré som mala farbené pred tým chemicky a ničené žehlením - tam proste henna ani indigo nejak nedrží,preto mám konce ryšavé. Inak mi krásne na odrastených vlasoch drží tmavohnedá farba,ale keďže som skoro pol roka nehennovala mám tam odrast svojich :/ no katastrofa trojfarebná ale nejak to dám na čokoládovo-hnedú
tak ja som si ešte vlasy nefarbila,ale žehlila som často no,som zvedavá,keď u nás ani moc nemajú na výber farieb henny...asi dám tú blond,čo to spraví ďakujem
jedna kamoška si presne takto vlasy farbila a potom chcela červené končeky.. šla za kaderníčkou a tú čiernu jej stiahla (asi po 3-4 návštevách) a potom nafarbila na červeno.. a mala to fakt riadne červené
@grenzz neboj nič, @sion zosvetšovala a farbila a všetko tak ako som chcela som proste nadšená za vyskúšanie nič nedáš, pokiaľ máš kvalitné vlasy, nemusíš sa báť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
alebo ako bolo už povedané treba zosvetľovať ,čiže farbiť farbiť atď.
takže zničíš vlasy tak či tak ,myslím ,že ti to výde narovnako ,kedže čierna ide ťažko dole
Mne sa vymýva,ale iba na tých vlasoch,ktoré som mala farbené pred tým chemicky a ničené žehlením - tam proste henna ani indigo nejak nedrží,preto mám konce ryšavé. Inak mi krásne na odrastených vlasoch drží tmavohnedá farba,ale keďže som skoro pol roka nehennovala mám tam odrast svojich :/ no katastrofa trojfarebná ale nejak to dám na čokoládovo-hnedú
zosvetľuj postupne a potom na to hoď červenú