Ahojte, môžete mi prosím dať info o tomto intráku? Je to tam veľmi zlé? A dá sa prežiť tá tesná blízkosť Slovnaftu? Lebo vraj z neho býva hrozný hluk v noci... //asi to vyznieva ako výlev budúcej prváčky ďakujem za každú zmysluplnú odpoveď
@forte presne aj ja co citam na nete, kazdy len nadava a ked niekomu poviem, ze tam idem byvat, tak ma kazdy zacne lutovat a tak neviem na co sa mam pripravit
@forte hned vedla internatov stavaju bezzube nafetovane kurvy a ciganky a ich pasaci z pentagonu (stavaju tam kamionisti ktori vyhladavaju ich sluzby), kusok odtial su potom dva bordely. raz ked som tadial isiel ku kamaratovi mi jedna fetacka ponukala kradnuty notebook bez nabijacky. X krat mi tam bezzube rapave kurvy ponukali fajku za 10 euro - fuj. urcite by som ziadnej zene neodporucal ist tadial v noci samej.
Blbé cestovanie, blbý internet... a viac ako Slovnaft mi vadili tie tety, ktoré stále stoja pri ceste Hlavne keď ideš do obchodu a nechce sa ti chodiť autobusom.
Aj ja som počula, že Vlčie hrdlo je dosť zlá lokalita. Ale je tam kúsok Kopáčsky ostrov a tam je naozaj krásne! Chodievate tam niekto? Škoda len toho Slovnaftu, spaľovne.
@florigera ja som tam byvala pred rokom a bolo to hrozne, velka depresia ked som prvykrat prisla ale zvykla som si... najhorsie je cestovanie rano do skoly a zo skoly..chodi tade 87 a vzdy poslu maly bus a ide cez dva intraky.. a cestou zo skoly zase nekonecna cesta,zapcha tam je snad aj na vianoce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Blbé cestovanie, blbý internet... a viac ako Slovnaft mi vadili tie tety, ktoré stále stoja pri ceste Hlavne keď ideš do obchodu a nechce sa ti chodiť autobusom.