Ahoj,chel by som vas poprosit o nejake uzitocne rady
Mam mierne kucerave vlasy ,ano samozrejme sa mi to nepaci a chel by som mat vlasy rovnee a hladke pouzivam balzam a sampon Nivea-Straight and easy,len to nepomaha skoro vobec-vlasy len pek
Noznice alebo strojcek zarucene pomahaju a navyse prinasaju kopu vyhod ako dlhsi spanok(nemusis vstav kvoli tomu aby si si ten bordel na halve upravil), lahsiu udrzbu, rychlejsie schnutie a setrenie (menej sprchoveho gelu, ziadne pitchoviny ako balzam atd).
odpovede tipu co by som dala za kucerave vlasi,kucerave vlasi su sexi atd. dobre poznam ale nico uzitocnejsie ? a ostrihanie neprichadza do uvahy praveze chem aby mi vlasy co najskvor podrastli
Spolužiak má brutálne kučeravé vlasy a ostrihať sa nechce keď má rovné vlasy tak ich už má asi po plecia, ale takto to má kratšie o dosť veĎ si nechaj kučeravé a inak nič iné ako žehlička ti nepomôže...
ked sa len tak vlnia ak su dlhe tak mas taky problem ako ja, no ja mam est ehrozne huste.......mne nic nepomaha, no najviac pomohla zmena ucesu....chodim si brutalne preriedovat vlasy, len ked ti ic budu preriedovat noznicami to ti nepomoze, treb abrutal ziletku , alebo britvu...aj doma zvladnes...
no ja som počula (nemám zatiaľ overené) že kaderníctva poskytujú aj nejakú službu s vyrovnaním vlasou ( asi nejaký balzam alebo čo) a stojí to okolo 500 SK.....
ja mam tiez kucery...co uz s nimi...su kratke ale ked si ich vyrovnam ty kks uplne dlhe..ach jaj niečo hrozne.. ale nezehlim si ich stale..raz za mesiac...nechaj si kucierky..aj mna to stve..ale tak iny nam ich zavidia...
a preco nechces zehlicku pouzivat? to je najucinnejsi sposob ako z kuceravych vlasov urobis rovne...ziaden pripravok v podobe samponu,alebo inej tekutiny do vlasov ti tak velmi nepomoze jak zehlicka...alebo pri najhorsom ked tie kucery fakt nechces a ani zehlit sa ti nechce ostrihaj sa dohola...podla mna je to sexi
síce nie som muž ale tiež mám kučeravé vlasy a za rovné by som ich nemenila. prečo sa nezmieriš s tým ako vyzeráš a s tým, že si troíšku iný a originálnejší aspoň výzorom ako ostatní? kučeravé vlasy sú devíza...ale keď tak veľmi chceš rovné, upozorňujem, že žehlička nepomôže vždy
no trvalá na vyrovnanie vlasov ich trocha poškodí ako štruktúru vlasu, ale sú na to všelijaké prípravky ktoré ti vlasy vyrovnajú tak možno na polroka, žehlením sa dá vyhrať ale v kuse ich žehliť s tými 200 stupňami no čo ja viem, a prerieďovať si to moc nedávaj má to väčšinou opačný efekt, že vlasy potom vyzerajú ešte kučeravejšie
zehlicka pouzivala som aj ja, ale mala som pocit, ze sam mi potom nicili a vypadavali, tak teraz uz si ich zehlim, len ked sa rano zobudim a vyzeraju fakt ako vybuch
@9 nie nie su najlepšie sú mierne zvlnené tak na pol ceste Aj keď rovné sa mi veľmi páčia tiež Ale mierne vlnyk nie su na škodu Ale aby to bolo ako drôty..eh..
On topic: Ak si ich nechceš žehliť, nič moc s tým nenarobíš, jedine zvoliť kratší strih. Ešte môžeš nosiť parochňu.. treba sa zmieriť s tým že každý sa rodíme iný A na filmy/reklamy moc nedaj, tam ich upravujú hodinu pred každým záberom, myslím že žiadny šampón ti kučeravé vlasy nenarovná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
On topic: Ak si ich nechceš žehliť, nič moc s tým nenarobíš, jedine zvoliť kratší strih. Ešte môžeš nosiť parochňu.. treba sa zmieriť s tým že každý sa rodíme iný A na filmy/reklamy moc nedaj, tam ich upravujú hodinu pred každým záberom, myslím že žiadny šampón ti kučeravé vlasy nenarovná.