ani ja to neschvalujem...ale ked vidim, čo za ľudia dostavaju intrak... že stud. program kde sa uči 2x za semeser a zije 45min autom od BA tak ja zase neschvalujem taku nespravodlivost ked ja som sedel v skole 12 hodin denne, mal som prve jedlo o deviatej vecer...jazykovka kvoli sebarozvoju este aj v sobotu..a k tomu som z vychodu...a este ked vidim ake stud. programi otvaraju a kolko ludi prijimaju...a 98% z toho bude za pultom.... je mi do plaču zo systemu
@kielenkaantaja@2 boo hooo! a co to trepes prosim ta, nikto nesedi v skole 12hodin denne. neznasam frnfalkov ktori si myslia ze to maju najtazsie na svete. je to len VS preboha...pointa je prijat vzniknutu situaciu a zariadit sa podla nej.
vykasli sa na uplatky, najdi si privat a cakaj, urcite sa najde niekto kto bude chciet z intraku ist prec, minimalne piataci takmer vzdy odchadzaju.
@willbebetter neviem čo si ty študovala....ja isto nie nejaku pičnu politologiu praco či nedaj bože estetiku...to by som radšej kanál vykopal...ale na niektorých odboroch sú dosť jeblí učitelia ktorí dajú FX len kvôli tomu, že máš pekný prízvuk a on nie....takže na výške idú aj vedomosti bokom...ide o podlizovanie sa
Podľa inej diskusie študuje na filozofickej fakulte UK a teda neviem, čo je to tam za odbor, že sa cíti hodnejšie internátu ako všetci tí, čo ho dostali riadnym postupom.
škoda len že sa filologia spojila s filozofiou...a sme už aj my za dementov teraz...len teda že niekedy to bola samostatna fakulta...kym to neposrali takto...
@kielenkaantaja ja sa nehanbim za to ze studujem pravo, nehanbim sa ani povedat ze studium nenaplnilo moje ocakavania a nebudem to v buducnosti robit, ale neznevazujem preto vsetky obory. konkretne o skusenostiach s FF UK pomlcim lebo ... no proste pomlcim ale nikdy som sa nevyvysovala nad ostatnych ze ja mam vacsie pravo na intrak ako oni, takisto som nikdy nebola odkazana na intrak ani uplatky. takze asi tak
co som tym chcela povedat je ze nemam rada ked zo seba v suvislosti s VS UK BA robi niekto martyra, lebo ta skola fakt ma daleko od poriadnej vysky tak sa netvar ze tam sedis 12h denne (to sa ani fyzicky neda) a jes prve jedlo o 9tej (ach)
žial je to tak....ak to nedokazes ty sedieť tak dlho v skole... tak nehovor, že to nedokažu iny samozrejme mal som niekde pauzu..ale ne dostatocne dlhu na to aby som sa mohol ist na intraky najesť..a ano..každy den som chodil zo školy domov a pol ôsmej večer....možno o siedmej...
@kielenkaantaja tak v tom pripade ti s uplatkom neporadim, ale s jedlom ti poradit viem, u nas v pravnickej (co by si mal mat teda cez cestu ak si na FF) dole v suterene je jedalen nemusis na intraky lietat.
@kielenkaantaja inak, so vsetkym, co si napisal, suhlasim, aj ja sa tak citim a mam podobne problemy teda s intrakom nie a nikdy som neriesila uplatok... ale skola, cas, ktory v nej stravim, jedlo, prichod neskoro, odsudenie jedalne na Safarikovom na zaklade tej chodby, co k nej vedie, no total ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
lebo akoze prirataj tu sumu rozdelenu na 9 dielov ku kazdemu mesiacu pripadnej platby za intrak a mozno ti vyjde skor na fajn privat,
a btw neschvalujem takuto "korupciu"
vykasli sa na uplatky, najdi si privat a cakaj, urcite sa najde niekto kto bude chciet z intraku ist prec, minimalne piataci takmer vzdy odchadzaju.
Ale fakt, tak v polke semestra sa uvoľnia nejaké miesta tak či tak.
To druhé je podľa mňa celkom možné.
Podľa inej diskusie študuje na filozofickej fakulte UK a teda neviem, čo je to tam za odbor, že sa cíti hodnejšie internátu ako všetci tí, čo ho dostali riadnym postupom.
ze sa ja vobec obtazujem reagovat....chod s obalkou na sturak, postav sa do haly a zacni kricat - uplatok, davam uplatok!