Ano... Casto tito ludia prave tvoria kapelu. Pre mna je Black Sabbath hlavne Tony Iommi, tak ako Rainbow bol casto hlavne o genialite Blackmoora (V oboch kapelach ziarili Dio ci Ozzy, no podvedome som sa tesil na gitarove sola.... Vykony Iommiho v pesnickach ako Die Young su mimo akehokolvek sposobu chapania), tak ako Kreator bez Milleho si nedokazem predstavit a jeho vokaly tvoria sice velke % kapely, no Ventorove bicie tomu dodavaju "to nieco prave" a spolu to posobi magicky.
Je viac takychto kapiel a nakolko metal, ktory majoritne pocuvam je instrumentalna hudba (Gitary, bicie, nie beatbox ci ine srandy), nieje taky problem ich najst viac... Alebo Metallica bez Cliffa (R.I.P.) na base, nieje to prave orechove.
A vlastne, raz sami hudobnici povedali, ze kapela bez jedneho clena existovat nemoze a tak skoncila tvorba Led Zeppelinu po smrti Bonhama.
a k otazke, samozrejme ze su, neviem ako to chodi v inych kapelach ale v tej kde hram ja su to kolektivne napady kde ked niekto ma nejaky navrh aj k inemu nez svojmu nastroju tak sa snazime porozumiet atd.
vyjadrenie ze kazdy mimo spevaka nieje plnohodnotny/i clen kapely je kokotina na mraky a uraza ma to.
a tiez nemam rad ludi ktory nadradzuju niekoho nad niekoho v kapele.
@thrwtchr dobre ked sa ides hrat na debila tak skusim preformulovat otazku, bol by si taky laskavy a vysvetlil o ake tvoje poznatky a skusenosti je oprety dany nazor? respektive, preco definujes niekoho kto hra v kapele (vseobecne) ako remeselnika?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Je viac takychto kapiel a nakolko metal, ktory majoritne pocuvam je instrumentalna hudba (Gitary, bicie, nie beatbox ci ine srandy), nieje taky problem ich najst viac... Alebo Metallica bez Cliffa (R.I.P.) na base, nieje to prave orechove.
A vlastne, raz sami hudobnici povedali, ze kapela bez jedneho clena existovat nemoze a tak skoncila tvorba Led Zeppelinu po smrti Bonhama.
a ozaj kde mam OBRAZOK !!!! -.-
zatiaľ som nemal dôvod kresliť
ale ak bymal z Decapitated odísť Vogg gitara tak to by to bol koniec
@leilla ale co ? som ti dlho nelajkol fotocku asi !
no ňeľajkol veru. sa cítim taká nedocenená
a nechaj ju proste, ona má rada avril, a aj ja mám rada avril!
a k otazke, samozrejme ze su, neviem ako to chodi v inych kapelach ale v tej kde hram ja su to kolektivne napady kde ked niekto ma nejaky navrh aj k inemu nez svojmu nastroju tak sa snazime porozumiet atd.
vyjadrenie ze kazdy mimo spevaka nieje plnohodnotny/i clen kapely je kokotina na mraky a uraza ma to.
a tiez nemam rad ludi ktory nadradzuju niekoho nad niekoho v kapele.