prosim poradte mi niekto už som nadne :/ nejde mi zvuk na ntbk na liste z ikonou zvuk mi ukazuje cerveny krizik a pise ze nieje nainstalovane vystupne zariadenie skusala som restartovat ..ovladaci panel rozne poradne no nic :/ viac v druhom komentari
uz dlhsie trva problem zo zvukom ale zo zaciatku mi siel aspon youtube a nesiel mi windows media player ani zvuk na aplikaciach a hudbe tak som si nainstalovala AIMP3 aby mi sla aspon hudba ale teraz uz nejde zvuk vobec neda sa nastavit hlasitosť a ukazuje ten cerveny krizik skusala som aj rozne aktualizacie a vsetko podobne ale nic nepomaha PROSIM PORADTE..mam notebook: LENOVO G580
potom na boku najdeš "spravca zariadeni" tak na to klikni a zobrazi ti toto:
otvor "Sound video and game controllers" ..a klikni pravym tlačitkom na prvu položku a daj aktualizovať software ovladača... toto urobiš so všetkym čo najdeš v "Sound video and game controllers"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
potom na boku najdeš "spravca zariadeni" tak na to klikni a zobrazi ti toto:
otvor "Sound video and game controllers" ..a klikni pravym tlačitkom na prvu položku a daj aktualizovať software ovladača... toto urobiš so všetkym čo najdeš v "Sound video and game controllers"
ked nic nenasli aktualizacie tak hento tiez nic neaktualizuje. hell yeah
Aký problém? ... Ak to nepôjde, napíš mi TSku a poriešime to