hm, vodu mi nevyberali ale takym istym sposobom ako sa voda vybera mi vstrekovali nejaku kyselinu do nich. 3krat som tam bol a za kazdym do bolo 6 ihiel. dve do stehien a 4 do kolien. prepichnutie kolena bez umrtvenia, nebolo to prijemne to teda nie ale zvykol som si. staci zatnut zuby nadychnut sa mysliet na nieco prijemne ... ortoped mi vravel ze pri tom niektori ludia od bolesti aj odpadavaju takze sa nemusis citit blbo ... na tvojom mieste by som si to nechal vybrat, co to je par sekund bolesti ? vezmi si to takto, je to nic oproti porodu
@4 nemam tusenia... mozno je to kvoli tej latke co tam vstrekuju.... ja som sa ho pytal ze ci sa to da umrtvit a on ze ne.... bud kruty zakrok alebo svina doktor
aj moj tato mal velakrat a vyberali mu ju ale mal ist na operaciu a nakonec ani nebol nvm uz preco a teraz ma dost s tym problemy,kedysi lyzoval teraz nehrozi aby sa mohol postavit na tie lyze a tak no proste ma s tym terza vela problemov a mama mala tiez minuly rok,ale ona ja bola na oper...neskor a teraz uz v poho,i lyzuje..
alee co sa bojiss ..mnesa spravila z urazu (nerada spominam)
som sa bala ako debilko...
ani to neboli fakt..skor ťa bude bolieť ten tvoj strach...a trva to 5 sekund a už to je. žiadny strach..len potom to začne dost boleť...ale mna to možno bolello este z urazu tak neviem
ale vyberanie neboli len trošičku citiš tu ihlu ale nic hrozne
@ifeelfine lenze mna zhodili pred 4 rokmi na lade, ptm do snehu a padla som na obrubnik a nečo som mala s chrupavkou tak mi tam dal 3 inekcie nejaké a DOST to bolelo.... to bolo pred 2 rokmi tuším... a teraz mi zistil jeden ujko ze mam vodu v kolene.... v pravom pod jablckom to mam dost uz napuchnute a na lavom mam trochu na boku.. slahne ma
Mne už vyberali od februára tohto roku 6x vodu, dávali injekcie proti tvorbe vody, kyselinu hylauronovú a stále ju mám. Vyskúšala aj prírodné lieky - kostihoj, lopúchový list, kapustový list a ako si nič. Ale mám totálne zničenú chrupavku. Teraz som našla "zaručený" recept - droždie, med a hladkú- vymiešať na kašičku a prikladať. Vraj to pomôže, vyskúšam, lebo každý zásah do kolenného klbu je ničivý pre chrupavku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
som sa bala ako debilko...
ani to neboli fakt..skor ťa bude bolieť ten tvoj strach...a trva to 5 sekund a už to je. žiadny strach..len potom to začne dost boleť...ale mna to možno bolello este z urazu tak neviem
ale vyberanie neboli len trošičku citiš tu ihlu ale nic hrozne
» www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=19249-n...