@grietusha taky hovno potok mame za mestom... za tym potokom je Ondava... ale ten hovno potok (nadavame tomu Trnavka) je teraz niekolkonasobne zvacseny na uroven stredne velkej rieky takze sa velmi netes
U nas nastastie zaplavy nie su. Len minuly tyzdnen sa nam Visla vyliala a par domov bolo zaplavenych okolo . Ale k nam to nastasie nedoslo i ked byvam blizko
Ja sa už ale začínam báť, že to nevydrží Ružín a spláchne nás. O to viac, kedže mám v Malej Lodine rodinu, netuším čo je s nimi, nedá sa dovolať.
Dedo býva v záhradkárskej oblasti tesne pri Hornáde, už k nemu odrezali policajti cestu, kedže je staticky porušená, on tam zostal, nemajú sa ako dostať preč, nemajú zásoby, nič. Fakt žiadna sranda.
Dnes som šiel cez Vyšné opátske a kopec tam už naozaj kriticky začína padať na rodinné domy.
Akurát som išla cez prešov a bolo dosť vtipné sledovať ako chlapci doslova zavesení na zastávke čakali autobus a všade okolo nich bola voda
Viem, že to nie je žiadna sranda, hlavne pre tých, ktorým už stihlo zaplaviť dom atď... Ale myslím, že sa to dosť zveličuje... pretrhnutie ružinu a iné veci, no neverím že by sa toto malo stať... :/
@spekacik ... a ty si vazne taky blbec alebo to len hras?
Z dola z Mieru, Dzungle a Tahanoviec k nam na Darg. Hrdinov hned tu pod blok do skoly dali prechodny noclah na dnes... krute to je... snad ruzin vydrzi... lebo centrum je v hajzli potom...
inak nehovoril som nic o tom ze ludom prajem aby ich zalialo alebo nieco podobne..tych ludi mi je luto ..skor som narazal na to ze je tu zas 500 diskusii o zaplavach ..ale tak okey pis si dalej,tvoj nazor ma netrapi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a aj keby hej, tak bývam na OOOOOBROVSKOM kopci, ktorý je pre istotu ešte aj umelo spevnený.
a vlastne,tuto v Brnisku pre istotu zasa sú len také malé dve hovná potoky.
A čo takto máme záplavy, ale mňa sa to netáka?
Dedo býva v záhradkárskej oblasti tesne pri Hornáde, už k nemu odrezali policajti cestu, kedže je staticky porušená, on tam zostal, nemajú sa ako dostať preč, nemajú zásoby, nič. Fakt žiadna sranda.
Dnes som šiel cez Vyšné opátske a kopec tam už naozaj kriticky začína padať na rodinné domy.
Keď praskne Ružín tak sú Košice v piči.
Viem, že to nie je žiadna sranda, hlavne pre tých, ktorým už stihlo zaplaviť dom atď... Ale myslím, že sa to dosť zveličuje... pretrhnutie ružinu a iné veci, no neverím že by sa toto malo stať... :/
Z dola z Mieru, Dzungle a Tahanoviec k nam na Darg. Hrdinov hned tu pod blok do skoly dali prechodny noclah na dnes... krute to je... snad ruzin vydrzi... lebo centrum je v hajzli potom...
@veryhappyhippo lenze to ty nebudes vediet
a podte do mna este viac
YOU BE TROLLIN MON"!
ale fakt ty si dost velky curak... prajem ti aby teba a tvoju rodinu zalialo aky pocit budes mat...
inak nehovoril som nic o tom ze ludom prajem aby ich zalialo alebo nieco podobne..tych ludi mi je luto ..skor som narazal na to ze je tu zas 500 diskusii o zaplavach ..ale tak okey pis si dalej,tvoj nazor ma netrapi
*sigh*
vies ale radsej o zaplavach ako o ficovi