Ahojte Mám okuliare do dialky, len polky na každej strane. Očná lekárka mi povedala, že ich nemusím nosiť stále, ale len teda v škole na tú tabulu, kvôli ktorej som si ich aj vybavila. Samozrejme, obvodná to musela zapísať do papierov na vodičák.
Lebo ja si to neviem predstaviť, že budem musieť mať tie okuliare. Alebo čo si snáď mám dať na ne aj tie slnečné? Či nájdu sa tu medzi vami aj takí, ktorí na to kašlú a nenosia ich vždy, keď šoférujú?
Ved keď vidíš, nemusíš ich nosiť. Len maj dajaké v aute abo čo, keby prišiel policajt a rýpal do toho. Poprípade mu povedz, že máš šošovky. (Snád nebude chcieť, aby si ich pred ním vyberala
@alex458 ale sosovky musi mat rovnako ako okuliare zapisane v papieroch, inak ma pruser, ja to mam tiez tak.. sice ja ani s nimi nevidim poriadne, ale to nevadi
a inak asi tak, nech ti tam zapisu aj sosovky a hotovo, ja to mam tiez preto tak, lebo cez leto nosim slnecne okuliare a to ti naozaj vie niekto len velmi tazko dokazat, ci ich mas alebo nie, ved predsa v takom nehygienickom prostredi ich vyberat nebudes
@alex458@laurikaaa@kakofonicka To viem, že to musí byť zapísané zvlášť. Zatiaľ to teda asi nechám tak s tými okuliarmi. Lebo k našej očnej sa treba objednať aj polroka dopredu minimálne a tak dlho čakať teraz nemôžem.
ale ved mne do papierov napriklad sosovky dopisala baba z autoskoly lebo moj obvodny je mimo trosku no a hoci som mu to povedala, tak mi zapisal len okuliare tak skus ich tam poprosit
tak ono su aj dioptricke slnecne okuliare a chcela by som vidiet, ze ako by ti tam policajt dokazoval, ci su dioptricke alebo nie hlavne, ked su to iba polky
@kevin kiež by to isté povedala aj moja obvodná... Jediné čo bola schopná povedať, že raz sú to okuliare do diaľky (a je jej jedno, že to je len -0,5) tak mi ich tam musí dať...
Ako keby to nikto nechápal, že dioptria -0,5 není hrubá jak popolník.
Môj otec nosí okuliare len, keď šoféruje, takže silné ich mať nemôže a on má také tie čo smavnú, keď svieti slnko, takže v lete má po probléme. No a okrem auta tie okuliare tuším ani nenosí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Môžeš si dať urobiť slnečné dioptrické, tak som to mala napr ja. Bolo to super, lebo som mala slnečné bríle a zároveň som aj videla.
a inak asi tak, nech ti tam zapisu aj sosovky a hotovo, ja to mam tiez preto tak, lebo cez leto nosim slnecne okuliare a to ti naozaj vie niekto len velmi tazko dokazat, ci ich mas alebo nie, ved predsa v takom nehygienickom prostredi ich vyberat nebudes
prinajhoršom si začnem šetriť na okuliare s tými samozatemňovacími sklami, alebo nejaké podobné
Ako keby to nikto nechápal, že dioptria -0,5 není hrubá jak popolník.