neviem či sa to dá, pochybujem, lebo zbytočne by si si to robila tak skoro, ak by si nejazdila,, vodičák spravíš aj za dva mesiace.. a nemá sa to aj tak zrušiť, že môže šoférovať aj 17-ročný .. ?
v 17tich mozes mat vodicak uvedies troch ludi, ktori maju vodicak viac ako 10 rokov, ktori ale s tebou musia jazdit kym nedovrsis 18 rokov a ked ta nahodou zastavia fizli, jeden z nich musi pr itebe sediet. aj ja by som mala mat vodicak este pred 18.
oo sweeeet J ... budme rychlo vsetci dospeli .... ale ano, mozes i ked som toho nazoru, ze robit si vodicak v 16 je priskoroa, pre niektorych hadam aj v 20 je sakra skoro ...ked uz ale chces, tak si ho zacni az nejak 3 mesiace pred narodkami robit ... nevidim zmysel si tym otravovat zivot 10 mesiacov
mna by zaujímalo, že ked ja mám vlastne narodky začiatkom leta a ešte aj autoškola trvá dva mesiace kedy si to ja spravím .. či sa ja vodičáka dočkám v štvrtom ročníku by som už brm brm na intrák
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
až dospeju a zmúdreju .........filip