Chcel by som vediet ze ked ste sa boli prihlasit do autoskoli kolko ste museli cakat kym ste ako normalne zacali chodit na ten kurz ..ja by som chcel zacat niekedy cez zimne prazdniny len neviem ci to uz nebude neskoro sa teraz prihlasovat :/ (dufam z
a este by som chcel vediet ze kde sta mali tu teoriu lebo minule bol unas na skole jeden keketko z neakej autoskoli a hovoril ze ich autoskola mava teoriu na nasej skole :p...a este ma zaujima ze ked ste jazdili na trenazery boli ste v tej miestnosti sami lebo mna by dost nasralo keby tam zamnou vsetci ostatny stoja kukaju na mna
treba si pozriet vaciero ponuk autoskol v tvojom okoli ne na druhom konci mesta... porovnat ceny, pozriet vozovy park a najblizsie termini. autoskola sa da robit hocikedy, len treba chytit naj termin...ja som si nasiel tak ze som pozrel na nete..., prihlasil sa, par dni nato zacal kurz a platil som az na konci
sice mali len jedno auto ale zato som vzdy jazdil s jednym instruktorom lebo bol len jeden a on bol slusny, stara škola a naucil ma! teraz budem mat vodicak skoro 2 roky a jazdim velmi dobre...
každopádne som si vybrala autoškolu, našla si kurzy, a začala som chodit za pár dní...bola to najlepšie aautoškola a bola som s nou spokojná.
teóriu sme mali v budove, kde sídlila autoškola..
a trenažér som mala na začiatku najprv asi s 2ludmi a učili sme sa a nikto sa nikomu nesmial, skor sme si radili a bolo to velmi pohodové i ked sme sa nepoznali, neskor sme ho mali po dvojiciach, tak, že sme sa striedali na terén, ale trenažér je hovno oproti reálu, úplne iný rozjazd, proste nič moc..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a btw. @5
u mojej mamy v autoškole sa nový kurz otvára každé dva týždne
sice mali len jedno auto ale zato som vzdy jazdil s jednym instruktorom lebo bol len jeden a on bol slusny, stara škola a naucil ma! teraz budem mat vodicak skoro 2 roky a jazdim velmi dobre...
@exonr
každopádne som si vybrala autoškolu, našla si kurzy, a začala som chodit za pár dní...bola to najlepšie aautoškola a bola som s nou spokojná.
teóriu sme mali v budove, kde sídlila autoškola..
a trenažér som mala na začiatku najprv asi s 2ludmi a učili sme sa a nikto sa nikomu nesmial, skor sme si radili a bolo to velmi pohodové i ked sme sa nepoznali, neskor sme ho mali po dvojiciach, tak, že sme sa striedali na terén, ale trenažér je hovno oproti reálu, úplne iný rozjazd, proste nič moc..
a este som zvedavy aj na tie zeny co tam budu :p
a teraz neviem kolko sa caka?