@natyn tak sorry ale taká možno najbežnejšia možnosť ako "áno, raz" bez toho aby som musel povedať že zákony sú na porušovanie alebo niečo podobné mi tu fakt chýba.
@whisper v noci by si bez svetiel asi ďaleko nezašiel ( poznámka v zátvorke nebola potrebná ) ... to ja si musím na parkovanie niekoho nájsť keď mi dajú vodičák.. inak budú pokuty na dennom poriadku
@natyn už som videl aj expertov a expertky, ktoré jazdili v noci bez svetiel... viem, že sú tu všade pouličné lampy, ale aj tak je to mimo moje chápanie, ako sa to dá
V poslednom čase ma furt chytajú, vždy ma čapnú na takom blbom mieste, kde už nemám kam zdrhnúť. Naposledy tuším za rýchlosť v meste, na nejakú 100-vku som to ukecal.
Prešiel som cca 700km s Prahy na neprihlásenom pick-upe a v nádrži som mal repkový olej a naftu ...cesta s5 bola však trochu iná znova do Prahy bez známok po dilaniciach, 2ľudia v kufri (pili rum ..vraj im bola zima v ňom) na benzínke v BB mi začal húkať alarm a oproti mne stáli policajti ktorý si to v tom ruchu nevšimli a potom niekde pred Prahou som prešiel okolo policajtov ktorý išli akurát stopovať a na mňa ešte zasvietili baterkou a nechali ma ....ale pokutu som ešte v živote nedostal a radšej si aj zaklopem na stolík
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
Ale fakt neviem za ktorú z tých jebnutých možností mám hlasovať.
stále keď robím anketu, tak ma tá najjednoduchšia odpoveď nenapadne
pán vodič šetríte na brzdové obloženie?
Hlavne si mal zrollovat okno ked k tebe prisiel a spytat sa.
@lenkaska1 chybička se vloudila