no ako vodná fajka je super..ale mnoho ľudí si neuvedomuje, ako veľmi škodí..hovorí sa, že ak potiahneš jednu vodnú fajku sám, tak to je, akoby si vyfajčil krabičku cigariet...je to škodlivé, ale zase na druhej strane je to aj pôžitok ja osobne ju mám rada, aj keď nepreháňam a príchute sú rôzne, veľmi veľa ich mám rada...ale naj sú asi jahoda s mätou a tak...proste všeličo, čo sa skríži s mätou je super
@xhtml vodná fajka je niečo také ( ), hore je špeciálny tabak pre vodné fajky a dole v tej nádobe je voda alebo niektorý tam dávajú aj mlieko a podobné veci...proste cez tú hadicu to ťaháš a vyfukuješ fajne hustý dym tabaky sú s rôznou príchuťou tak to je vodná fajka
vlastnim VF visna je fajn... cervene hrozno tiez...slivka sa da mandarinka je v pohode tiez... mango je humus .... a jedne krat mata sto krat mata takze len v malom mnozstve s riedenim...
Praveze s grassom a tabakom je to uplne nachuja Grass sa dopre neprepali (ani temer nevyluci THC, pre vsetkych co sa takto tazko "zhuluju") a treba ho prejst zapalovacom, pricom vsak hori aj tabak a ten chuti ako sracka... Takze radsej si dajte N-ko/brcko a potom VF.
Ja ju uplne zboznujem uz som skusal s nou asi vsetko Momentalne vlastnim 1 ale pribudne asi este 1....minule som zohnal al fakher ruzu a to je uplne uzasny tabak, vsetko od al fakher je vraj uplne super, len na slovensku ho tazko zohnat. Alebo ked je miesto vody destilat je to riadny brutaln
no jasneee .. ze vahas hehe podla mna ma kazda prichut nieco do seba
ci uz je to mäta , jablko , melon atd my mame dokonca vlastnu vodnu fajku ktrou sme kupili kamoske na narodky hehe a veeelmi sa jej pacila .. uz sme ju dokonca hned na osvlave aj pokrstili hehe ale nemozem povedat ako sa vola aby nahodou niekto nezneuzil toto meno a nepouzil ju pre svoju fajku hehe a fajcime ju skoro kazdy tyzden .. resp. vzdy kedy sa da ..hehe ; a ja som hlavny roztahovac .. aby ste vedeli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
MILUJEM VODNU FAJU .. META JE BEST A TURECKA RUZA, aj ked som "vyrastala" na jahode
Najlepsie prichute su: mata, melon.
poznam len vodne bongo
no ako myslim ze tabak je z turecka, lebo je aj z egypta ale ta jehnusna
a jahoda detto
@xhtml vodná fajka je niečo také (
), hore je špeciálny tabak pre vodné fajky a dole v tej nádobe je voda alebo niektorý tam dávajú aj mlieko a podobné veci...proste cez tú hadicu to ťaháš a vyfukuješ fajne hustý dym tabaky sú s rôznou príchuťou tak to je vodná fajka
no najvacsi trapas bolo ked som ju zhodil nastastie som nic nepodpalil a nerozbil
@stmortiis tak to je už väčšia smola ani my už nemáme čajovňu ale mám kopec kamošov, čo osobne vlastnia fajku, čiže problém žiaden
@xhtml jedno je na tabak a jedno na grass
ci uz je to mäta , jablko , melon atd my mame dokonca vlastnu vodnu fajku ktrou sme kupili kamoske na narodky hehe a veeelmi sa jej pacila .. uz sme ju dokonca hned na osvlave aj pokrstili hehe ale nemozem povedat ako sa vola aby nahodou niekto nezneuzil toto meno a nepouzil ju pre svoju fajku hehe a fajcime ju skoro kazdy tyzden .. resp. vzdy kedy sa da ..hehe ; a ja som hlavny roztahovac .. aby ste vedeli