Zdravíčko Chcem si kúpiť vodnicu a moc sa v tom nevyznám,tak by som poprosila o radu niekoho zbehlejšieho..za prvé,našla som takú,kde nie je gumové tesnenie ale telo sa k váze nejak našróbuje..má to potom lepšie tesniť,tak je to fakt lepšie?...no a ďal
No, kamienky som ešte nemal, na tabak to proste nemá. Mali by sa dať umyť vysušiť a zasa poliať, ale radšej sa spýtaj. Keď ju chceš len na také obyčajné pofajčovanie doma či niekde s priateľmi tak si kúp nejakú strednú alebo malú. To ti bude určite stačiť
shiazo kamienkom som nikdy neprišla na chuť. a nikde som ani nevidela predávať čisto melasu do kamienkov. v konečnom dôsledku výjdu cca rovnako ako bežný tabak.
@gukol Tak to je taky stav po 6 gramoch, kedy sa chystam ubalit dalsieho pol gramu a zrazu sa ten papirek len trha a lepi vsade mozne, az sa najebem a idem radsej spravit hento vodne svinstvo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Seber celofan, napln ho (skunkom), poprepihuj jemne, nastokni na hrdlo flase, dierku do nej sprav.
Zapal to, ponor do vedra, cakaj chvilicku, tahaj.
Bud stastna
Make love no War.
5g za cca 40€, flaska koly za jedna padesat evro, vedro si ukradla, vodu plati foter, zazitok na nezaplatenie
A áno je to tak ako hovoríš @gukol umyjú sa, vysušia a plejú..
@nobile ale že úplne napiču postup
síce ťa to výde drhašie ale keď už tak už.
A sused ma dost dobry nos, takze zvykne zaklopat...
Ale je to chlap na pravom mieste, vacsinou so sebou donesie este zo 10g ak sa deju tieto seanse
Super sused potom
Ani moc nepokecame, ale ked nahodou, ze pozvem par ludi a uz je dost citit, ze sa pecieme...
Tak svedomito zaklopka s balickom v ruke, ktory bez slova pozdvihne predomna so spytavym pohladom jak srnec.
(Akoze mozem sa pridat, akurat bez slov)
Tak nepust ho dnu
a prečítaj si ešte raz ako si napísal postup na to fono