@sivlinka ach ty pica si myslis ze si cool ked hulis co? tak ja som stokrat viac cool ako ty lebo mam odhulene stokrat viac ako ty a davat ganju do vodnej je picovina skoda travy....
@story ak to nepotrebujes surne teraz mozem sa ti ozvat neskor ked budeme objednavat... 250g tabaku je to mellasa takze je to riadne vlhke aj vyborne prichute su to a za 13 ecok iba na slovensku by si daky 50g hnoj mala za taku cenu
@silvinka za prve kedze napises ze do vodnej je lepsie ganja ako tabak tak kazdy predpoklada ako aj vyssie bolo pisane ze davas ganju do vodnej vjesh? a po tretie si myslim ze si uplna pica ked tu pustas hlasky ze aj tak kazdy huli a nwm co fail! mam 14 a hulim lebo huli kazdy rofl...a u zsa s tebou ani nejdem bavit na tuto temu lebo su aj lepsie veci ako sa tu natahovat s decom
@barky do piče tak ty sa tu vykecávaš s nejakým deckom ale keď ja prídem do ZA tak všetko čo mi povieš je: ahoj simonka, sme drogovali! a tak ja si sadnem tuto k super babe! si phááán! cmučiQ!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@zajkousko dá sa aj cez net, zdá sa mi, že tam neskúmajú koľko máš rokov, ale nie som si istá
@story ak to nepotrebujes surne teraz mozem sa ti ozvat neskor ked budeme objednavat... 250g tabaku je to mellasa takze je to riadne vlhke aj vyborne prichute su to a za 13 ecok iba na slovensku by si daky 50g hnoj mala za taku cenu
po 2. nedavam ganju do vodnej, len som pisala k tomu že či jej neikto nepreda tabak či čo, tak som že ganja je lepšia než tabak, vjesh ?