Zdá sa mi, že dlho nebola. Bol som len dvakrát, a obidva razy bolo fajn Pohodička. A to slabé točenie hlavy... Sranda no. Len škoda je, že ten tabak nevydrží dlho
@blacktears Po prvé - nedávali sme ho tam my a po druhé, boli sme dvaja a sfajčili sme to prvý raz za dve hodiny a druhý raz za hodinu a niečo Podľa mňa je to krátko aj tak.
@jimmycrow to mas pravdu, pri vodnej fajke sa velmi dobre sedi, ale potom to zacne byt finance nakladnejsie, ked ju musis kazdu hodinu krmit dalsim tabakom
Názor mám na to skôr pozitívny Spája sa mi to z pohodičkou v okruhu priateľov...uvoľnenie mysle a na rozdiel od cigariet to nieje smrad ani návykové a ani komerčné. Momentálne nejak na ňu ale nemám chuť ani príležitosť už cca 4 mesiace som nemal a stojí na zemi v kúpeľni
skor negativny postoj....o tom ci to skodi viacej alebo menej ako cigarety, to sa hadat nebudem(podla toho, kto robi vyskum su aj vysledky)...ale je to taktiez druh fajcenia a o to horsi, ze sa verejne toleruje aj detom...doslova
a videl som tu niekde nazor, ze bafkanie vodnej nie je navykove a ani komercne..bohuzial, poznam takych, kt. zavisli....a uz je aj teno sposob "relaxu" komercny..
my mame doma...original from izrael...brat priniesol ked tam bol...no a co vravei tak na rozluckovej mojho brata parludom prislo zle ale to asi preto ze pred tym si poriadne vypili
Fuj. A nechápem, ako z toho môže vznikať taká mánia.
Inak tú lampu máme doma, naši si to dovliekli ako suvenír z Egypta aj so všetkými tými hovadinami okolo toho (Je to tam výrazne lacnejšie ako tu) a smrdí to jak šľak a nemôžem to ani cítiť bez toho, aby ma nerozbolela hlava.
pozitivny je moj nazor,, aj ked nemam na to nejak cas alebo sa mi nechce zohnat neco take ani tabak ani nic takze iba fajcim cigarety a vanilkove/ceresnove cigary
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Zdá sa mi, že dlho nebola. Bol som len dvakrát, a obidva razy bolo fajn Pohodička. A to slabé točenie hlavy... Sranda no. Len škoda je, že ten tabak nevydrží dlho
ci praktizujem fajcenie cez vodnu fajku: ano, obcasne. prijemne vonia tabak, chuti to a dobre sa pritom relaxuje/sedi s kamaratmi
a videl som tu niekde nazor, ze bafkanie vodnej nie je navykove a ani komercne..bohuzial, poznam takych, kt. zavisli....a uz je aj teno sposob "relaxu" komercny..
Inak tú lampu máme doma, naši si to dovliekli ako suvenír z Egypta aj so všetkými tými hovadinami okolo toho (Je to tam výrazne lacnejšie ako tu) a smrdí to jak šľak a nemôžem to ani cítiť bez toho, aby ma nerozbolela hlava.
keby je to zelený holadský tabačik, nenamietam