najlepšie na módu je elle, ale videla som aj iný dobrý časopis (bazaar? netuším), vouge nepoznám obsahovo, iba že existuje... eva a emma sú blbé ptákoviny, ako nový čas a spol., o móde je tam len jedno percento, to si radšej kúpim plus sedem dní s dvojstránkou o móde
elle je najlepšie a mám aj overené, že "nie je pozadu"... mňa už tá móda začína menej priťahovať, už odchádzam asi z tejto fázy, prestávam kupovať si ju, mám iba dva časopisy z tohto roka... už ma nebaví sledovať niečo, čo aj tak príde k nám až o rok inak sa mi ale páči, že som sa trošku do toho vložila, móda je umenie a veľmi krásne, praktické a blízke pre ženu, predstavivosť, kreativitu... to najlepšie na nej je, že môžem vďaka nej vyjadriť svoju náladu, svoj stav
jediné čo ti viem povedať je, že za ročné predplatné (12kusov) dáš 114€ a počet strán...hm to jeee okolo 300 v originály..ale koľko stoja tie preložené, to fakt netuším...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov