Ja som tiež toho názoru, že to bolo dobré. Tam sa aspoň mladí trochu naučili sebestačnosti a čo je dôležitejšie, trochu ich tam uzemnili a naučili ich správať sa. Pretože dnes to mladým vyslovene chýba, nevedia čo so sebou a myslia si o sebe, že sú najväčší a najmúdrejší na svete. Vonku sa povaľujú, chlascú a vystrájajú. Vojenčina im jednoznačne chýba.
Dobrovolnu schvalujem, vojak ako normalne zamestnanie je podla mna fajn, ale nasilne vytrhnut mladeho chalana z domova len pre nezmyselne vrazdenie sa - to je chore...
@1@2 veľký súhlas jednoznačne tam naučili disciplínu urobiť poriadok nielen na toaletách základy prípravy jedla škrabka poumývať dlážku a podobne je pravdou ,že aj tam boly pacientky na hlavu ,ale rozhodne musím uznať ,že to stálo za to. A čo považujem za dobré je ,že sa mi ten rok započítava do dôchodku...
niektorí by si to tam špeciálne zaslúžili, ako jeden dokonale arogantný doktorantík, poslala by som ho ta už len preto, že by tam vôbec nezapadol a bola by sranda ho sledovať... antispoločenský idiot, čo si vybral povolanie do spoločnosti... fúha...
ja by som to dal na pol roka povinne, niekto povie ze to bolo hnusne alebo ze by tam nevydrzal, no urcite sa tam zocelil charakter, urcite by to nebol bolsevicky vyplach ako za komunizmu takze by som bol za pokial by sa tam nepropagovala politika strany a pod.
a zas sme pritom niektorí... a akoto že niektorí sú slušní a disciplínovaní aj bez toho? A ako to že niektorí sú hajzli vrahovia a pritom prežili vojenskú službu? Vždy budú aj dobrí aj zlí aj múdri aj sprostí ľudia o tom je svet...
Ale zas určite to malo aj svoje výhody to treba uznať ale myslím si že na báze dobrovoľnosti to má väčší význam ako predtým..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@6 ale ba! vsetka ta sikana, nezmyselnost, chorost.. PRECO?
Lebo v človeku vzbudená nenávisť sa im evidentne hodí ...
A hodí sa im aj ten nadhľad a disciplína, ktorý prostredníctvom toho tá prispôsobivejšia väčšina účinkujúcich nadobudne ...
Ale zas určite to malo aj svoje výhody to treba uznať ale myslím si že na báze dobrovoľnosti to má väčší význam ako predtým..