@grinder však to v pohode aj stiahneš myslím bratrstvo, s pacificom som mala problém,nevedela som nikde stiahnuť a áno bratarstvo je najlepšie seriál,nie len vojenský,ale celkovo
SKús Zachráňte vojaka ryana, Na život a na smrť, Lidice (ale to neodporúčam ak si citlivej povahy ), Pianista, Bojovali za vlasť, Schindlerov zoznam (veľmi,veľmi dobrý film), Stalingrad..a inak ma už nič nenpadá
Nepriatel pred branami, Valkyra, Pianista, Zachrante vojaka Ryana, Most cez rieku Kwai (7 oskarov, aj ked starsi filmik), Tarantinovi Parchanti, Dopisy z Iwo Jimy, Pad 3. rise, The Pacific (Serial), Mash (Serial), Apocalypse Now, Master and Commander bol celkom fajn s Croweom. Su tu potom este veci ako Flags of Our Fathers ci Warhorse, no tie sa nemusia pacit kazdemu.
chlapec v pruhovanom pyžame..je to o chlapcovi ktorý žil vedla koncentráku v ktorom si našiel kamoša v podobnom veku..na konci to je dosť smutné ale je to pekný film
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ten milujem
alebo Valkýru
a čakám na dalšie tipy tiež pretože vela ich nepoznám
Vážny alebo nevadí ak to bude aj komédia?
čo sa týka modernej doby tak Hurt Locker, Body of lies, Zero Dark Thirty (operacia na zabitie bin Ládina)
Možno ti prácu uľahčí tento zoznam:
» www.fdb.cz/katalog-filmy/z...
Najlepsie vojenske filmy:
1. Apocalypse Now - najautentickejsi vojensky film aky som kedy videl
2. Saving Private Ryan
» www.csfd.cz/film/324534-col... (laska v koncentraku - bomba vec)
» www.csfd.cz/film/243313-zen... (o tom, jak ludia stratia hrdost, ked ide o zivot)
Saints and Soldiers