Čo si myslíte, ako sa ďalej budú vyvíjať boje? USA - Rusko - Sýria - Ukrajina - NATO atď.
Váš osobný názor a dúfam že sa tu nájdu zas nejakí, čo si myslia že je všade mier ...
ja si myslim, ze lokality ako USA - RUSKO - EU - CINA - INDIA si nemozu dovolit zacat globalnejsiu vojnu voci nikomu, vsetky ekonomiky navadzuju na seba, od ciny je zavisly takmer cely svet, najvacsia ekonomika sveta, z ruska ide velka produkcia surovin do azie a EU, EU je zavisla na azii a USA, USA si nedovoli pustit sa do ruska, lebo riskuju spojenie ruska s cinou.
osobne si nemyslim ze tu nastane nieco ako tretia svetova, skor by som videl vojnu voci syrii a islamistom a hentym pomylenym bojovnikom z islamskeho statu
@erjedna Ja len dúfam že máš pravdu..
Ale keď USA a Rusko idú proti sebe, ale USA sa do Ruska nepustí samo o sebe, potrebuje podporu NATO, celkovo Európy ...ak majú aspoň tu ľudia rozum (čo pochybujem) tak nič ešte väčšia z toho nebude ...
podla mňa vojna bude tak či tak veď teraz aké je to napäté medzi ruskom a amerikou + síria a kto vie či ešte dačo nevymyslí aj ten zo severnej kóreji keď si polka sveta robila z neho srandu ,,,, Za ďalšie nebiť putina už je vojna lebo obama je veľká špina čo len vojny by vyvolával a to že zobrali krym tak amerike spravilo škrt cez rozpočet a sa im to nepáči keby je vojna proti islamistom bolo by to asi lepšie ako amerika proti rusom lebo ak by rusi a amerika šli proti sebe amen s vami aj so mnou....
ale ak chcete sa niekam skryť tak odporúčam austráliu tam nie su skoro žiadne atómové elektrárne zato naša eurpa je posiata nimi to keď buchne jedna pôjde druhá
@jently Súhlasím s tebou ... Amerika je piča, oni sú tí "teroristi" .. asú v sračkách a vojna maže dlhy, už len to že pojebaných islamistov dotujú zbraňami a potom naoko proti nim bojujú ...niekde som čítal že Assad prezident Sýrie vyhlásil že USA im pomáha len tak, že rakety púšťajú úplne mimo ...
@erjedna Tak celkovo stojím viacej za Putinom ako Obamom, nebyť Putina tak je vojna dávno, myslím že Rusko drží Ameriku na uzde ako tak..ale celé je to zlé ach a najviac ma hnevá že si to skoro nikto neuvedomuje ..
@jently@14 ja uz mam nudzovy plan svajciarsko za sestrou co tam je dlhe roky, v pripade vyhlasenia vojny, sa moc do australie nedostanes, zato svajc stihas v pohode autom do par hodin
@matwejo len či nie je také video spravené schválne pre taký pocit pokoja nikdy nevieš
ale ja dúfam že sa celý ISIS vyvraždí navzájom a potom tu ostáva už len zadĺžená Amerika osratá, teda USA ... sranda že hneď cez most v Mexicu to vyzerá úplne inak, samé mŕtvoly kvoli drogám ah..
@pisik zazil by si den niekde nedaleko frontu cez 2.sv.vojnu a toto by ti prislo ako detske hry
alebo este viac do minulosti cez ovela dlhsie trvajuce vojny
@matwejo Hej hej viem, bývalo to horšie než je teraz, ale preto to ľuďom príde také hrozné, pretože sme už "vyspelí" ..neviem či je to to správne slovo, ale hádam chápeš ...tak či onak, vojnu nechce normálny človek
ono to aj tak dopadne ako to dopadnúť má @matwejo veľmi dobré spracované video, tak laicky s jemnou "nadsázkou" optimizmu a dobrej nálady. Ď.
Tváriť sa, že je všetko dobré keď to dobré nie je .. to nie je dobré. Ľudia reagujú na peniaze. Jak im niekto v 21. storočí keď je všetko "zabezpečené" siahne na peniaze uvidíme tú melu. Ani by ma to vlastne neprekvapilo. Len zamrzelo. Všetko na svete sa opakuje v cykloch. Ropná kríza-nepokoje, nedostatok jedla-nepokoje, zvyšovanie cien-nepokoje.
Mienim si užívať každý deň ako by mal byť posledný lepšie než dúfať a ostať sklamaný, tak?
Muslimov by rozjebala hociktora krajina aspon s troma funkcnymi stihackami. Oni su pre zapadny svet absolutne neskodni. Keby sa tam emerika nejebe uz od 80. rokov tak ani nevedia ze existujeme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
osobne si nemyslim ze tu nastane nieco ako tretia svetova, skor by som videl vojnu voci syrii a islamistom a hentym pomylenym bojovnikom z islamskeho statu
Ale keď USA a Rusko idú proti sebe, ale USA sa do Ruska nepustí samo o sebe, potrebuje podporu NATO, celkovo Európy ...ak majú aspoň tu ľudia rozum (čo pochybujem) tak nič ešte väčšia z toho nebude ...
» www.syriantube.net/category/fsater...
» www.drsnysvet.cz/kategorie/videa...
@basso kurvy sú to Konvertuj, plať, alebo zomri ..--ale myslím že real to bude ver alebo umri
» www.mojevideo.sk/video/21fac/rea...
Keď ja tu nechcem druhý Krym pičeeee
ale ja dúfam že sa celý ISIS vyvraždí navzájom a potom tu ostáva už len zadĺžená Amerika osratá, teda USA ... sranda že hneď cez most v Mexicu to vyzerá úplne inak, samé mŕtvoly kvoli drogám ah..
alebo este viac do minulosti cez ovela dlhsie trvajuce vojny
Tváriť sa, že je všetko dobré keď to dobré nie je .. to nie je dobré. Ľudia reagujú na peniaze. Jak im niekto v 21. storočí keď je všetko "zabezpečené" siahne na peniaze uvidíme tú melu. Ani by ma to vlastne neprekvapilo. Len zamrzelo. Všetko na svete sa opakuje v cykloch. Ropná kríza-nepokoje, nedostatok jedla-nepokoje, zvyšovanie cien-nepokoje.
Mienim si užívať každý deň ako by mal byť posledný lepšie než dúfať a ostať sklamaný, tak?
@ivooxxx
» www.politifact.com/punditfact/stat...