no ja ano uz daavno na zakladke este zo spoluziackou..ma nejak nastvala som ju vysticovala za vlasy..a potom aj ona mna..a potom nastaly tazke ohanackove "chmaty"rukami a ked sme sa dobre navzajom oslahalia nebavilo nas to sme sa na to vykaslali a inak ked som mala chalana tak ten sa pobil..ale co uz no
@12 zabava???....mne nepride zabavne sa divat na tupych blbcou co sa skrs taku trubu lomia a preco???...budu mat s toho len modriny alebo polamane nieco a co viac???...hovno
Verte ci nie ale este som sa nepobil z nikym myslim mimo sutaz a trenigny atd. ... sice sme v triede mali jedneho takeho "puka" co furt skakal ale nanho stacilo bud poriadne zvresknut alebo jedna facka .... Bitka aj tak malo co riesi potom mas na krku akurat celu partiu kamosov toho doticneho co sa z tym nedokazal zmierit ....
chcela som ísť na húpacieho koníka, ktorý bol hlavnou atrakciou triedy a jeden chalan ma tam nechcel pustiť, tak ho môj rytier zbil a potom si tam sadol on, ale to je detail
ale nemyslela nahodou ona ze baba s babou sa pobije o chalana...ja som to tak pochopila...aj ja som sa pobila uz aj s chalanom ale nikdy nie kvoli chalanovi
Že by som sa ja pobila s inou babou o nejakého chalana, tak to sa nestalo a ani nestane. Zásadne sa nebijem. Čo keby som pri tom boji utrpela napr. škrabance na tvári a keby som aj vyhrala, ten chalan by ma už nechcel za to, ako vyzerám
Aby sa niekto pobil o mňa, to sa našťastie tiež ešte nestalo. Teda taká strkanica na moju obranu bola, ale to bolo na moju obranu, nie preto, že by o mňa súperili. Bitku o dievča aj tak považujem za detinskú. Síce by to bolo fakt milé, ale detinské
hh ked som bola asi stvrtacka...tak sa dvaja chalani bo sme mali volade it so skolou a sme chodili po dvjiciach...tak o to ze kto sa bude so mnou drzat za ruku..
a ja som sa dost casto bila a hadala so spoluziackou bo mne sa pacil jej byvaly a on sa so mnou chcel kamaratit a s nou ne!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
lebo su ludia, ktori si nenechaju vysvetlit ani dohovorit
nie, nepoznam ziadnych idiotov, ktori by sa kvoli mne bili
chcela som ísť na húpacieho koníka, ktorý bol hlavnou atrakciou triedy a jeden chalan ma tam nechcel pustiť, tak ho môj rytier zbil a potom si tam sadol on, ale to je detail
Aby sa niekto pobil o mňa, to sa našťastie tiež ešte nestalo. Teda taká strkanica na moju obranu bola, ale to bolo na moju obranu, nie preto, že by o mňa súperili. Bitku o dievča aj tak považujem za detinskú. Síce by to bolo fakt milé, ale detinské
a ja som sa dost casto bila a hadala so spoluziackou bo mne sa pacil jej byvaly a on sa so mnou chcel kamaratit a s nou ne!
ae uz je to za mnou chvalabohu...hhh