hladam vojnove strielacky na pc od roku 2000-2011. Nezalezi v ktorej vojne sa budu odohravat. hladam strielacky ako call fo duty, medal of honor, battlefield a podobne.
este hry: Cierny jastrab zostreleny 1,2, ghost recon to je niekolko dielov, Fair Strike, a este ak sa velmy nudis tak IL2- Sturmovik to je tiez niekolko dielov a aj dost misii
však ja nič,len že on hľadal strielačky ale il 2 sturmovik je bohovská hra len mi trocha vadí príliš dlhé lietanie na miesto činu keď hráš kampaň tak je to potom dosť odradujúce
@markus97 : Som cital ze pri vytvarani uzko spolupracovali s US Marines. A preto sa to priblizovalo uplne velmi tomu ako postupuju vlastne tieto vojenske sily. A to sa mi na tom najviac pacilo.
@smichi ja som nevedel zo kto spolupracoval mne sa paci grafika, misie tiez ujdu ale najmenej sa mi pacilo ze je to velmi prehnane. Ze napr. dvaja vystrielate skoro jednu dedinu
@kilini a @markus97 myslel som si ze mi chcete poradit iba jednotku ja som presiel obidve diely a mal som co robit aby som dvojku dohral taky to je blud
skus F.E.A.R. nie je to vojnovka..bojujes poti zlym vojakom a duchom.. budes z toho mat bobky u prdele.. ja som to ani nedohral, bolo to volajake prilis tazke...
ale tak najlepsie vojnovky uz boli spomenute.. COD a Vietcong su jasni vitazi...
cela seria call of duty aj ked uz z toho spravili skor hranie filmu ale lepsie vojnove podla mna nenajdes.teraz niekedy ma vyjst red orchestra 2,ma to mat konecne aj single player, to by mohla byt pecka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
COD klasicky
IL2-Sturmovik je simulátor
ach však aj ja
@smichi aj mne sa najnovsi medal of honor pacil este viac ako niektore ine diely
však ja nič,len že on hľadal strielačky ale il 2 sturmovik je bohovská hra len mi trocha vadí príliš dlhé lietanie na miesto činu keď hráš kampaň tak je to potom dosť odradujúce
ale tak najlepsie vojnovky uz boli spomenute.. COD a Vietcong su jasni vitazi...