hej volala, ked jednu babku oproti na cintorine zamkli a ta tam do vecera buchala jak zmyslov zbavena...a policajti samozrejme prisli a povedali ze "a my teraz co jako s tym mame spravit?"..no a teraz ze na koho sa mozeme spolahnut ked uz nie na policajtov,...boli to sice mestsky policajti ale tiez sa ukazali v pravom svetle
ked horel hotel hutnik tak sme volali hasicov, ale neprepojilo nas, tak sme volali 112 ale to bolo v case ked boli tie velke skandaly kolo toho ze je neplatna taze sme sa nikam nedovolali.... :/
ano,mal som pred rokom dopravnu nehodu,schvalujem to univerzalne cislo 112, kym by som premyslal nad tym ake cislo maju hasici,sanitka,policajti pri soku by to trvalo dost dlho. takto to vsetko vybavili tam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
nnikomu to neprajem.
...síce nemecky viem,ale v danej situácií som bola extra vypatlaná tak som to rýchle zložila ...
ale zase mam aj jednu usmevnu prihodu raz ked som volal domou zo skoly, tak som sa dovolal k hasicom