volala som policajtov ked sa za mna zaparkovala nejaka krava s automatom (nedala sa odtlacit) a nemala som ako vyparkovat. cakala som hodinu v teplote pod nulou nez prisli - a aj to prisli este bez odtahovky. nez prisla aj ta, slepica sa vratila a odisla. ach jaj
Minuly rok som volala mame zachranku ale v strese som si pomylila cislo, tak som omylom vytocila 158 a v panike, ked zdvihla policia, tak som im zlozila a nasledne vytocila spravne cislo - 155. Takze sa da povedat, ze som volala uz na dve z tychto cisel, aj ked jedno v plane vobec nebolo.
Keď moja babka 84r, dostala prvýkrát epileptický záchvat a ja som si myslela že mi už umiera .. len som nevedela že to ten záchvat
Potom , keď už bola v nemocnici pár dni ,bola ešte dezorientovaná a pomatena nazvala má beštiou tak som sa tomu len smiala
a keď som je dávala tabletku(veľkú tvrdšiu a ťažko prehltatelnu) , povedala Chuderka že je to kameň
Hlavne že je už teráz pri
“normálnych “zmysloch a že sa má lepšie ..
*nechcela by som to viac zažiť
ja osobne som nevolala sice, ale odnavigovala som maminu, ked v panike volala (havarovalo pred nasimi ocami auto - vyletelo z protismeru do nasho pruhu a potom s par otockami pristalo v poli), lebo ani telefon si pred ocami nevidela a potom este kamoske na intaku sme raz volali, ale to hovoril jej priatel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ja som zatial nemusel.
150 ---Hasičský a záchranný zbor
155 ---- Rýchla lekárska služba
158 ----- Polícia
Potom , keď už bola v nemocnici pár dni ,bola ešte dezorientovaná a pomatena nazvala má beštiou tak som sa tomu len smiala
a keď som je dávala tabletku(veľkú tvrdšiu a ťažko prehltatelnu) , povedala Chuderka že je to kameň
Hlavne že je už teráz pri
“normálnych “zmysloch a že sa má lepšie ..
*nechcela by som to viac zažiť
pracovala som na policii, tak som len cez klapky volala kolegom