Nájdu sa tu nejakí nadšenci? Prečo ste začali hrať?....okrem iného zháňam sieť,lacnú amatérsku tak keby niekto nepotreboval alebo vie zohnať tak sa ozvite prosím
ja som hral skoro rok za dorast u nas doma, potom tak vselikde s extraligistami, prvoligistami, amatermi aj beach atd. a to aj doteraz, za VS som chodil len trenovat s nimi a uvidim co o rok ci si nezahram nahodou aj poriadnejsie
akosi ma to proste začalo baviť aj keď sme ho hrali v škole, potom som sa mu začala viacej venovať a teraz tak rekreačne občas si ideme zahrať aj keď je nás málo a tým že to nehráme často veľa zabúdam a zhoršujem sa.. chcelo by to nejaký tréning
ja som vždy chcela hrať volejbal ale až na strednej som sa ho naučila ako tak ...a rada by som hrala aj trenovala ale akosi nieje kde a ským tu v Šali...
ja to neviem hrat vobec ale ked hra Slovensko v tv tak pozrem a aj plazovy je zaujimavy ked hraju zeny ale nie proste normalne dobry sport len v mojom rebricku neni az tak hore
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Nudili sme sa a mali sme len futbalovú loptu.
Začali sme hrať rôzne loptové hry a volejbal nás bavil najviac.
» www.sportove-potreby.sk/volejbalova-sie...
ja som hral skoro rok za dorast u nas doma, potom tak vselikde s extraligistami, prvoligistami, amatermi aj beach atd. a to aj doteraz, za VS som chodil len trenovat s nimi a uvidim co o rok ci si nezahram nahodou aj poriadnejsie
@4