hra tu niekto volejbal? ak ano, na akom poste? ja som vraj nahravacka a pomohli by mi nejake rady... a este by som chcela vediet ze ako si vy, volejbalisti posilnujete ruky... sa mi z nich smika lopta niekedy, neprijemne... trenerka ma pindy a nemam to ra
nooo za skolu hram 4 rokyyy .... vecinou na bloku abo na smeci ... ako nahravac niesom Xtra dobry ale snazim sa dat tak pol metra od siete a povecinou priamejsie ... ale dost vela zavisi od kazdeho hraca .. napriklad az teraz vo stvrtaku zacal na volej chodit spoluziak z kt sa stla dobry nahravac ... niektorym nesedi ale mne sa s nim velmi dobre spolupracuje. Cize technoka zavisi od kazdej jednej osoby samostatne ako sa jej dobre prihrava aa ako jej dobre prihrat .. potom dost zavisi od toho co mate nacvicene, co hravate, .. ci rychlika abo strelenu atd ... a posilovat ruky .. v zivote som ich neposiloval dajkak specialne .. ce to cvik .. zober daku kamosku abo kamosa co hra volej si vyjdite von abo v telocvicni ked ste a pinkajte si vo volnom case ... so mnou a sandym ma telocvikar rjadne problemy bo mi hned volejbalka v ruek a ideme na to .. abo si smecujem o stenu len tak ked muka na telesnej ..
no dakujem... ja hram uz 5 rok... prvy rok sa to sice ani nedalo nazvat hranie, to sme mali treningy akoze... so starsimi babami a ked oni hrali my sme sa pozerali ale predsa... ved ja neustale som v telocvicni, mamka vy vyvolava kedy pridem domov konecne a tak... nasa trieda je celkovo volejbalovo zalozena a to je fajn. zapasy sme zacali hrat v 6. rocniku, teraz som osmacka
hh ja maturujem toho roku . .na zakladke som hral basket ale profesionalnym sportom ku trvalej invalidite ... a to by si skor ty mne mala radit jak ja tebe
ja som hravala na zakladke tiez za skolu volejbal, vacsinou sme vzdy posilovali ruky plnymi loptami vyhadzovat nad hlavu a tak ..a celkom fajn..aj teraz xodim na volis ale len tak kedy xcem a tiez som vacsinou nahravacka..
ja hravam volejbal...som nahravacka..aj kapitanka..cize asi budemaj dobra v tom... nechcem sama seba chvalit teda..bo to neni dobre..ale ak neco chces tak sa spytaj..
tak bud nevies kolko je to jeden meter alebo nemas priestorove videnie .....a s tym sa uz neda nic robit....a s tymi rukami tak tie plne lopty su dobre ale este stale ked si budes s niekym odbijat tak skus davat co najvyssie lopty....no chvilu to potrva kym sa ti spevnia ruky
no ja som v podstate tiez nahravacka ale uz nehravam tak ako kedysi...este ked som hrala pravidelne, som posilovala medicimbalom.taky mensi dribling...ale to sa casom spravi samo ked budes hravat volejbal dlhsie.
mnoo ja som tiez hral volejbal a kedze som dost vysoky bol som blokar...len mi to akosi neslo teda volejbal celkovo tak teraz som rozhodca...viete to je ten clowek co si tam len tak piska a vam hracom sa njekedy nepaci ...ale vcelku ma to bavi a chcem sa tomu aj dalej venovat...abo byt trener
No ak chcš posilniť ruky, raz za čas môžeš urobiť pár klikov, možno podvíhať takú kilovú činku a + tie medicinbaly, no ale ako sa tu píše, záááklad je trénovať, ténovať, trénovať - najlepšie každý deň po takej trištvrte až hodinke.
Hrala som sa jeden košický gympel a vyhrali sme okresné kolo medzi strednými školami vo volejbale dievčat :o).
ja hram volis na bloku a nahravky...kazdy chce inu....ale tym sa ani moc neriad...pokial sa budes ty snazit davat skoro stale tie iste....aj ked najskor to nepojde....neskor sa to zlepsi....a nakoniec to budes vediet a ked uz budu tvoje nahry skoro rovnake tak smeciarky a ostatne hracky si na ne zvyknu a budu sa prisposobovat.....ale ak sces dobre nahravat tak sa urcite hracok najprv pytaj aku si im dala a zistis ze napriklad mensie hracky chcu viac od siete a vacsie pri siet...vela stastia...
stara lubovna, konkretne levocska skola... vyhrali sme okres ako som predpokladala... a boli sme na kraju kde sme konecne vydeli pekny krasyn volejbal.. len sme pozerali, do finale krajskeho kola sme sa nedostali... a co sa tyka tych nahier, tak kazda baba chce nahravku inu a ja sa snazim lenze ono mi to vzdy nevyjde ale to len co sa tyka stazivania lebo s tym mi nepomozete, s tym si musim pomoct sama
ajj jja hraamm nahraavkku, ked uzz ssa tho thu thakk rozzpruudilo ajj ked thuuto sezoonz ssom viacc nehrala ako hrala (sportom k trvalejj invalidite, ako zuz thu bolo spomenutee )
na prssty asponn mne najjviacc pomaahali cvicenia s medicimbalom - skuuss ssi na zaciatkku rozcvicckky pyythat treenerkku medicimbal a s druhou nahraavacckkou ssi pinkkajjte .) s baskettbalkkou prinajjhorssom ..
ja by som sa vas chcela spytat...ci by ste mi envedeli poradit v blave nieco...chcela by som sa s kamoskou vrhnut na volejbal od septembra...ak mate dajaky klub alebo tak tak skuste poradit dikes moc
no ja hrawam wolejbal už 5 rokow a som 5rokow nahrawka wlastne len 4 lebo ten prwy rok som sedela zwyčajne na lawičke ale ak by si xcela tak sa ozwi ja ti o nahre možem toho tolko powedať až by ti z toho zle bolo hrawam 4 roky skoro každy wikend som si z nahrou už toho weela užila tak ak by si xcela tak mi pošli poštu
Zdravim neviete o niekom kto hrava v TT alebo v BA volejbal? hravam uz 3 roky beach ale len tak ze dva mesiace vkuse a potom len rekreacne lebo nemam cas kvoli praci, tak by som si chcel zahrat aj teraz mimo leta, moze byt aj halovy len s partakom potrebujeme zohnat ludi. Nema niekto zaujem?
@Grett dieta nestastne co ti google nefunguje??...www.kometake.sk najdi si iny ak chces ja som zobral prvy odkaz ktory som nasiel na googli a je aktualny..ak sa ti nepaci hladaj dalej..a bud trosku samostatna..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Hrala som sa jeden košický gympel a vyhrali sme okresné kolo medzi strednými školami vo volejbale dievčat :o).
na prssty asponn mne najjviacc pomaahali cvicenia s medicimbalom - skuuss ssi na zaciatkku rozcvicckky pyythat treenerkku medicimbal a s druhou nahraavacckkou ssi pinkkajjte .) s baskettbalkkou prinajjhorssom ..