@458katka vitaminy beriem pravidelne, hlavne teraz posledne 2 mesiace...
@clarise joga alebo joga? Ale vlastne hej, vdaka.. dlho som ju nerobila
@kerrang momentalne som zavreta doma takze nejaka aktivna praca... a vies co, nieco si mi pripomenul ano, mas pravdu, mohlo by to trochu fungovat...
@livre hej, moja krpata chlpata priatelka je momentalne jedina, co ma drzi nad vodou neviem co by som bez nej teraz robila
@lafiziq lexaurin je jak zly sirup, onicom to keby idem za doktorom tak si vypytam uz nieco lepsie, ale nemam potrebu za nejakym chodit
@hetfield alkohol bol prvy oblbovak po ruke to hej, dokonca som si minuly tyzden viackrat zapalila po skoro pol roku? Ale... je to potom len horsie.. momentalne mam obdobie ked si nedokazem ani naliat na osprostenie..
@lafiziq@9 hej no to je chyba, ze benzodiazepiny ti vie predpisat aj vseobecny lekar nie len psychiater
a k teme skusal som 5htp ked som este nevyhladal odbornu pomoc, ale pokial dlhodobo trpis depresiami/depresivnymi stavmi/uzkostami atp. tak odporucam vyhladat odbornu pomoc netreba sa bat ti ludia tam su od toho aby pomohli, dokonca k psychiatrovi nepotrebujes vymenny listok ak si spravne pametam a co sa tyka terapie tak klinicki psychologovia maju casto zmluvy s poistovnami (ale neviem si predtym netreba skocit za psychiatrom aby to preplacala poistovna).
@41unrealboy14@15 ono to neni dlhodobo, pri dospievani mozno ale to bolo take... pubertalne... ide skor o suhru istych okolnosti co sa stali za poslednych par mesiacov a neviem si predstavit, ci by mi psycholog alebo psychiater s tym vedel nejako pomoct, a tablety zrat nechcem...
@padlyanjel@18 tak potom psycholog nemusi byt klinicky ani, urcite to za skusku minimalne stoji, cele to povolanie je poskladane na tom ze za nim pridu ludia co si nevedia predstavit ako sa z niecoho dostat a od toho tam je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Chlapček sa vyplače doktorovi na ramene, že má úzkosť a potom v piatok na diskotéke zapíja 5 lexaurínov vodkou.
@458katka vitaminy beriem pravidelne, hlavne teraz posledne 2 mesiace...
@clarise joga alebo joga? Ale vlastne hej, vdaka.. dlho som ju nerobila
@kerrang momentalne som zavreta doma takze nejaka aktivna praca... a vies co, nieco si mi pripomenul ano, mas pravdu, mohlo by to trochu fungovat...
@livre hej, moja krpata chlpata priatelka je momentalne jedina, co ma drzi nad vodou neviem co by som bez nej teraz robila
@lafiziq lexaurin je jak zly sirup, onicom to keby idem za doktorom tak si vypytam uz nieco lepsie, ale nemam potrebu za nejakym chodit
@hetfield alkohol bol prvy oblbovak po ruke to hej, dokonca som si minuly tyzden viackrat zapalila po skoro pol roku? Ale... je to potom len horsie.. momentalne mam obdobie ked si nedokazem ani naliat na osprostenie..
@swamper a to?
@tequila nepomaha
a k teme skusal som 5htp ked som este nevyhladal odbornu pomoc, ale pokial dlhodobo trpis depresiami/depresivnymi stavmi/uzkostami atp. tak odporucam vyhladat odbornu pomoc netreba sa bat ti ludia tam su od toho aby pomohli, dokonca k psychiatrovi nepotrebujes vymenny listok ak si spravne pametam a co sa tyka terapie tak klinicki psychologovia maju casto zmluvy s poistovnami (ale neviem si predtym netreba skocit za psychiatrom aby to preplacala poistovna).