Mozno mala tensie struny, tak sa ti javili ako volnejsie, lebo nemam pocit, zeby sa dali uvolnit, lebo ty ich vlastne pri ladeni natahujes, a na konkretny ton musia byt vzdy rovnako natiahnute, to bude tou hrubkou strun.
Chlape, skontroluj hmatnik....nove gitky mavaju hmatnik jemne vypukly pri 12 prazci. Aj rezonuju ?? Ked ano, tak vytiahni imbus, a hore pri nultom prazci mas otvor, tam to pichni a toc proti smere hodinovych ruciciek...len troska...struny zmen..ja neviem, mne osobne 10 vyhovuju a ked stlacis prvy a posledny prazec, tak vzdialenost medzi strunou a 12 prazcom by mala byt menej ako 1 mm. Inak ono to bude vydavat nejake zvuky, toho sa nezlakni.Ale ked nechces ist sam do toho, tak dones do obchodu, a tam ti to na pockanie nasteluju
mala ich nižšie ,na tom sa nahovno hra ,len sa pekne uč hrať s pravou rezonanciou struny brrrrmmmmmmmmmm ked je vysoko lepšie znie ,ja neuznavam hentie metlacke trapne kapelky kde si nadrbe do kotla 4 mechanicke kopaky ktoré mu hrajú na jedno dupnutie same aj 8 taktov ,a potom su to vášnivý gitaristi ktorý milujú vysoké c ,d ,b, e a majú struny tak nízko že kby poriadne vrrrnkli ,tak sa rosipu aj s kobylkou ...ps.(kedže su tu ludia so sklonami k hadkam ,nechcel som uraziť žiadneho metlaka, metal forever bejbe!)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Tak uvidím...
Cize asi najlepsie bude kupit si nove tensie struny
struny, ja pouzivam desiatky, ale na tych deviatkach sa ti musi dobre hrat, tensie uz nekupuj, to uz su blata.
to o com hovoris je sposobene hrubkou strun.. urcuje sa to pomocou spodneho ecka - najpouzivanejsie su od 0.09mm az 0.12mm
tj 12ky sa ti zdaju ovela tuhsie a hrubsie obroti 9tkam ktore su volne a tenke