Stále častejšie mám pocit, že na Slovensku nemáme veľa miest, kam by sa dalo ísť vo voľnom čase s priateľmi (ak sa nepočíta len nejaké posedenie a pokec). Tak by ma zaujímalo, kde a pri akých činnostiach sa radi stretávate s kamarátmi vy?
ideal by bola nejaka typicka krcma s komunistickymi cenami a jukeboxom, z kt. by vyhraval nejaky rock, pripadne metal
inak to vacsinou je len skolsky bar medzi prednaskami
keby som tak s kludom vedel označiť môj čas volný za skutočný volný čas ... to už je len spomienka na krásne obdobie ktoré som kedysi žil ..
rád sa s ľuďmi s ktorými chcem tráviť čas socializujem takým spôsobom že si niečo vypijeme, najeme sa, behneme do kina alebo len niekam kde je klud a venujeme sa komunikacii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
je toho dosť
inak to vacsinou je len skolsky bar medzi prednaskami
rád sa s ľuďmi s ktorými chcem tráviť čas socializujem takým spôsobom že si niečo vypijeme, najeme sa, behneme do kina alebo len niekam kde je klud a venujeme sa komunikacii