noo ja by som sa asi zbláznila keby som nič nerobila stačilo mi mesiac byť doma po skúškach, už som nemala čo robiť.. ale zas, keby mi za to voľno niekto aj platí, tak chodím po svete
to "anib rafu" som pochopil ako ani pracu...Ak by som sa nesmel ucit ani si nic na nete studovat ani si hladat pracu tak...Vela by som sportoval, cital knihy, mozno by som si nasiel frajerku...a tak, filmy, pc hry, to sa nezda, ono by to zbehlo urcite
naplánovala si nejaký low budget výlet, zlepšovala sa v nejakých veciach, pokúsila sa rozbehnúť/uskutočniť nejaké projekty a plány a samozrejme by som sa prevažne len tak poflakovala. ach, normálne som teraz po niečom takom zatúžila.
filmy, knihy, cvičiť by som chodila. menší problém by bol asi s peniazemi a s tým, že naši by ma vyhnali si práce hľadať ak by somtu mala 7 mesiacov oxidovať tak či tak.
pokiaľ by odpadol problém s peniazmi a nemusela teda byť tu. pri zdroji jedla, tak cestovať, nejako nízkonakladovo a pomaly možno.
mala by som peniaze? Keďže by som "anib rafu" nemala, tak asi nie či? No , nevadí asi by som aj tak išla na pol roka niekam preč, skúsila by som si tú prácu zohnať tam, keď nič tak by som si aspoň pocestovala.
ako? no snažila by som si zohnať robotu a popritom by som velmi veľa cvičila a striedala to s písaním, kresleníma hraním na klavír (myslím že na dané veci mám talent, avšak nerozvinutý... tak nikdy nie je neskoro, hlavne keď je čas, na nich pracovať
hľadala by som si minimálne brigádu, čokoľvek. odmuklovala si dva mesiace, zbalila saky paky a šla na výlet.
ak by som naozaj nič nenašla, tak by som sa snažila zarábať vyrábaním vecí, fotením, maľovaním, písaním, čimkoľvek, učila by som sa, začala asi chodiť na nejaký krúžok, cvičiť alebo čosi.
niečo by som si proste našla. rozbehla nejaký projekt alebo tak.
vôbec by som nič také nechcela zažiť... asi by som sa poprihlasovala do všetkým možných záujmových krúžkov (čo by asi nebolo možné, lebo nemám prácu = nemám prachy)...ale tak, čokoľvek, čo by ma nútilo chodiť medzi ľudí...
stale by som brigady hladala aj keby sa nedarilo, zdokonalovala sa v jazykoch, citala cudzojazycnu literaturu, snad by som sa aj nejak kreativne cinila, ano konecne by som si vymalovala moju drevenu miniskrinku!! trenovala by som pejska a stala sa majsterkou v dogdancingu!!
Ja by som si určite hľadala robotu. Najlepšie takú, kde by som mohla tráviť čas nejako zmysluplne - napríklad práca s ľuďmi býva taká zmysluplnejšia, napr. recepčná , ale tam by ma asi nevzali lebo neviem jazyk, ale vedela by som predstaviť, že robím niekde za pultom na informáciách, radí ľuďom keď sa stratia alebo tak...
a učila by som sa sama angličtinu, písala poviedky, alebo keď už by som fakt nič iné nemohla, využila by som možnosti, čo mám práce tu a teraz, napr. venčila susedom psov a tak...
@sturmer asi to co robim teraz do skoly sa moc nepripravujem takze mi to je jedno...asi by som dlhsie spaval a hlavne by som odisiel niekam inam nesedel by som doma...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
neviem, rodicia by mi urcite nieco nasli okolo doma, keby nie, tak si uzivam pri nete
ale chodil by som aj sportovat a von s kamaratmi
ani prácu si nezohnal?
noo ja by som sa asi zbláznila keby som nič nerobila stačilo mi mesiac byť doma po skúškach, už som nemala čo robiť.. ale zas, keby mi za to voľno niekto aj platí, tak chodím po svete
ale ako hovori @3 , zaroven by som sa z toho zblaznila, uz ked som tyzden chora tak mi solidne prepina
ale spolieham sa na to, ze vzdy ma bude niekto s niecim otravovat, ci uz to bude skola alebo praca
odišla by som na nejaky tour,napr po amerike alebo by som isla len do nyc!
- sportoval
- stale dalej hladal pracu
- zalozil si nove hobby - hra na gitaru, klavir .., origami, malba, varenie, bojove umenia atd.
- urobil doma rekonstrukcne prace
pokiaľ by odpadol problém s peniazmi a nemusela teda byť tu. pri zdroji jedla, tak cestovať, nejako nízkonakladovo a pomaly možno.
písal, čítal, písal, písal, písal, čítal, čítal, čítal, čítal, čítal, čítal, písal, čítal písal, čítal, čítal, písal
takto nejako: pozeral veľa filmov a pod. hocičo
a učila by som sa dáky prepatý cudzí jazyk
ak by som naozaj nič nenašla, tak by som sa snažila zarábať vyrábaním vecí, fotením, maľovaním, písaním, čimkoľvek, učila by som sa, začala asi chodiť na nejaký krúžok, cvičiť alebo čosi.
niečo by som si proste našla. rozbehla nejaký projekt alebo tak.
Prakticky odčítavam mesiace brzdiacich myšlienok o tom, ako som zlyhala.
a učila by som sa sama angličtinu, písala poviedky, alebo keď už by som fakt nič iné nemohla, využila by som možnosti, čo mám práce tu a teraz, napr. venčila susedom psov a tak...