Vymenili by ste svoj voľný čas napr za volný čas amerických deciek...stále nejaké krúžky, cez víkend velké parties...proste stále zábava...veľa priatelov a akcii...menej ucenia
hej menej ucenia a potom tak aj vyzeraju...viac nez polovica americaniov nevie ukazat na mape europu. Myslim si ze by nebolo treba menit nic. Mame sa dobre. Ale aspon nejake tie relaxacne centra alebo ine zabavne institucie by tu mohli zriadit ale inak myslim ze je secko unas fajn...
preboha kde to zijes? ani nahodou by som to nevimenil mozno sa ucia menej ale potom vedia akurat tak kde je najblizsi McDonalld A urcite tam nemaju taky zivot ako si myslis lebo jedna vec su filmy a druha vec je REALITA..takze ani nesnivaj o takych picovinach sa cudujem ze ta to vobec napadlo..
ďalšie zábavné fórum, vieš aká veľká je Amerika a koľko ľudí tam žije? to sa nedá povedať že voľný čas Amerických deciek ja som bola na Juhu, poznala pár "deciek" a každý využíval voľný čas inak na krajine naozaj nezáleží
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Amercke nieco podobne
(mojím lenivým zadkom)
ale je to dosť sprostosť že "americké decká"..to je také niečo, akoby o nás povedali "európske decká" ...a koľko je tu kultúr..