Kamoška sa tomu venovala, len raz niekto strielal a nejak trafil koníka jej a tak vieš si predstaviť asi ako skončila. Ale je to zaujímavé ale nie moc rozšírené, málo ľudí to pozná a ešte menej robí,
Hm...asi thak...je to malo rozsirene..je to iba v Bratislave(Cierna voda),Nitra(Kynek,DDranc),Saľa,Poprad(kluby - freestyle,galaxia),Kosice, ja cvicim v Topolciankach....a vlastne su zatial len tieto kluby...
malo ludi to pozna,a este menej cvici..spravne si povedala...ale cvicit to moze kazdy!!!!
mnooo...ale kone su tiez len zive tvory...a aj tym niekedy zajebe a robia debiliny...napr ked mu zacne hrabat,ja som raz tak padla zo stoja sa svojimi kopytami o mna obsuchal...a ti skusenejsi cvicenci musia cvicit na novych konoch ked su mlade a necvicene....ja som thak na jednom vzdy jazdila este nech si zvykne,a to ked mu hrabalo thak doslova rodeo!!keby som sedela v sedle neviem ci by som to zvladla..
no tak ty na kerúúú riť zakladáš také čo MALO LUDI POZNA. ja nie som za to, že aby bola táto diskuzia!!!!!!!!!!!!!!!!!! je to úppppppppplne oničom! šak 5 ľudí tu vie asi, čo ty od nich ceš!!!!!!!!!!!!!!
ja tiez mam rada koniky aj jazdim ( obcas) ale nie voltiz ! takze ja by som zalozila temu nie konkretnu ako napr . voltiz ale vseob. napr kone a tak chapete ? !!! pa
no ale ja som počul že ked chceš spravit rešpekt pred konom tak ho uzavreš do maleho priestoru a nahanaš ho s bičom až do vtedy kym to nevzda a nepodda sa ti..podla mna to neni moc normalne..
ja poznam ze kon ked blbne tak sa mu nachvilu zapchaju nozdry aby sa nemohol nadychat...a potom sa upokoji..a to co ty hovoris lakino som uz pocula ale to takto si respekt pred konom neziskas..akurat ho este viac zdeptas...
alebo ked blbne tak mu hlasnym tonom treba povedat a on si to zapameta..preto nie je dobre byt monotonny pred konom,bo si zapameta ze k tebe si moze dovolovat co sa mu zapaci...alebo ked neprestane tak ho capnut po krku..ale nikdy nie po hlave!
ja si myslim ze keby na dostihoch nebol obmedzeny pocet uderov bicikom tak by tie kone pozabijali podaktori psychopati...nie? a voltiz...no poznam to len z cirkusu...a kone milujem...skoda ze sa jazdeniu nevenujem odmalicka..teraz je uz ais neskoro...
ludia sa sa voltizu venujem uz 7 rokov tak az mi ssi o tom cel nekto pokecat tak mi napiset tu alebo na Pokeci tam som tez ako macka5369...ale inak som z nitry a pokecam s kazdym do napise
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
malo ludi to pozna,a este menej cvici..spravne si povedala...ale cvicit to moze kazdy!!!!
thak co sa sem jebes???zalozila som to preto lebo som chcela vedet kolko ludi to pozna,a ti ktori to nepoznaju aby sa o tom dozvedeli..
thak zavri picu nevrieskaj..mna nezaujima ci si za tuto diskusiu alebo nie...ale sa sem nejeb
inak vy tie chudatka koniky aj bijete?
no a robi sa to vtedy ked sa kroti kon..ale itak sa mi to zda byt trocha drsne..
alebo ked blbne tak mu hlasnym tonom treba povedat a on si to zapameta..preto nie je dobre byt monotonny pred konom,bo si zapameta ze k tebe si moze dovolovat co sa mu zapaci...alebo ked neprestane tak ho capnut po krku..ale nikdy nie po hlave!