nenormálne, ale fakt nenormálne šialene veľmi zbožňujem priateľovu voňavku ... ani neviem čo je to zač, lebo stále zabudnem názov, no milujem ten pocit keď sa ku nemu pritúlim a môžem ho doslova fetovať je to moja droga
@lucina223 veru, benzin je parada, ale hlavne mi vonia uz spaleny benzin, ale len z takych starsich aut. naposledy volaka favoritka turovala motor hned vedla mna a vtedy som si veru prisiel na svoje
Pred pár týždňami som bola na vianočných trhoch vo Viedni a nikdy nezabudnem na tú nádhernú vôňu, ani vlastne neviem čoho presne, taká sladká, ako nejaké sviečky alebo mydielka alebo neviem čo. Neskutočne mi to pripomínalo Vianoce, také rozprávkové. Prechádzala som sa medzi stánkami a len vdychovala tú vôňu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
(ak si tou otázkou myslela toto)
Ale z tých normálnejších som maniak na citrusové a ovocné vône
Vareného vajíčka..?
a z tych takych pachov prirodnych vonu ruzi zmiesanu s vonou mora - taka typicka vona Sozopolu a vonu muza - korenistu a hrejivu zaroven... wrr
Z voňaviek sa mi páčila za celý život jedna, ktorú už neviem zohnať a inú nechcem.