a vadí mi varená brokolica, šalát, kareláb, varené mäso, spálený olej, vínový zápach šíriaci sa z chlapov v buse a zápach šíraci sa od cigáoňov, pach hniloby a tých oblievačkových voňaviek, ktoré si niektorí už starší muži vedia na seba nacapiť každý deň
vona citronu je najkrajsia a kruti ma z vone kokosu naviac ak je to v aute ako osviezovac alebo cigarety..najme odvtedy co som prestala fajcit som si uvedomila ze je to kentus
Milujem voňu parfému Versace Versus, aj keď ju mám ešte stále zabalenú a nepoužitú a neznášam pach bezdomovcov a rómov(tých, čo sa o seba nestarajú, nehádžem všetkých do jedného vreca)
mne vonia čerstvo natreté steny, príp. farba a celkom aj benzín. Ešte mám rada vôňu fénovaných čerstvo umytých vlasov, takže aj všetky kaderníctva mi voňajú. A kvetinárstva a parfumérie A nemám rada smrad cigariet (nevadí mi to iba na jednom človeku) a to, keď z niekoho strašne tiahne alkohol.
Nemam rada vanilku a levandulu a vsetky sladke vonavky, co na seba daju ludia, s ktorymi musim nasledne ist 40 minut v preplnenom, vyhriatom autobuse (to mam naozaj co robit, aby som na tu ktoru tetu nevyplavila cely obsah svojho zaludka z poslednych dvoch dni). Naopak, osviezujuce nieco v takych chvilach pride velmi vhod.
A inak milujem vonu lesa a poprsanej asfaltky. A ked sa v ovzdusi na dedine u babky vznasa dym z opekacky od niektoreho zo susedov .
mne vonia lak na nechty farby vseliake dalej centrofixka benzin vyfuky z embečky trosku alkoholu mi vonia .......a smrdi? neviem asi cigarety,telesne pachy a vseliake take
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
krv mi nevonia a tiež ani rybacina
a vyslovenie neznášam zápach prázdneho žalúdka z úst a tiež zápach hnisu a v poslednej dobe tiež moc nemusím vôňu bravčového vareného mäsa
a vadí mi varená brokolica, šalát, kareláb, varené mäso, spálený olej, vínový zápach šíriaci sa z chlapov v buse a zápach šíraci sa od cigáoňov, pach hniloby a tých oblievačkových voňaviek, ktoré si niektorí už starší muži vedia na seba nacapiť každý deň
citrónovú vôňu, čaj,čerstvé cesnakové posúchy
Viem, že to musela byť paranoja, ale ja som ten smrad cítila všade ešte mesiac!
A vonia (áno, to je spisovný tvar, nie "voní") mi všetko čisté, svieže a kvetinové.
a vonaju mi vsetky babatkovske veci, aj babatka
neznášam bezdomovcov, z toho ma fakt napína, a cigarety, nerobí mi to dobre na oči.
a nemam rad vanilku v aute a podobne
a @husky ma predbehol nové auto voní najlepšie na svete...a čisto prezlečená postel
a najčastejšie mi je zle z vône pokosenej trávy, vareného kelu a karfiolu, benzína, potu, cesnaku, cibule...
Ale inak on pekne voňal
A neznášam pach výfuku áut!
A inak milujem vonu lesa a poprsanej asfaltky. A ked sa v ovzdusi na dedine u babky vznasa dym z opekacky od niektoreho zo susedov .
Grc: polstoročné žinenky, telesné pachy, odstáta krv, alkohol (z človeka), vlasy (taká tá vôňa ľudskej hlavy)