som si tak spomenula minule pri dačom, že keď som bola menšia, vždy som ňuchala manku, že vonia tak inak, tak fajne.
a už to tak vôbec nie je. tak že ako to máte vy, obyvatelia b.
nie ze by som nevedela, o com je rec, ale mamu som nikdy podla vone nejako neidentifikovala, dokonca som nechcela papat ked som bola mala a chcela ma kojit
@torpedo08 :ehm: každé mláďa rozoznáva svoju matku podľa špecifickej vône a ľudské mláďatá to robia tiež. veľa detí hovorieva svojim mamám keď sú menšie, že krásne voňajú, aj keď práve odrobili 3 hodiny v záhrade. proste mama ti vonia, ale pravdepodobne to človek vekom stratí alebo čo, tak ma zaujímalo, jak je to tu medzi vami.
ziadnu mamickovsku vonu nepoznam,vazne...
jediny ludsky pach co vviem tak naozaj identifikovat je ako vonaju male babatka...to je takak ina vona,niecim sa lisi. ale matersku vonu si predstavit neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a už to tak vôbec nie je. tak že ako to máte vy, obyvatelia b.
ale otcov byt má takú svoju vôňu, ako každý byt asi, ale tam je to hrozne špecifické a mám ju veľmi rada
@feklus
jediny ludsky pach co vviem tak naozaj identifikovat je ako vonaju male babatka...to je takak ina vona,niecim sa lisi. ale matersku vonu si predstavit neviem