nie ale mne sa už stalo že mi zhorel celý popcorn a všetko bolo čierne v mikrovlnke alebo som chcela mať horúce mlieko, tak mi vykypelo a sa vylialo polka pohára
iba asi dvakrát... raz tanier, kde som si nevšimla, že je zlaté zdobenie a iskrilo to a raz nutelu a tam bol na vrchu pohára ešte kúsok toho "alobalu" a to tiež iskrilo
raz som dal mikrovlnkovy popcorn naopak a a asi zacal horet alebo co a asi som ho dal aj na dlhsie nez som mal a isiel som hrat na pc takze som si ani nic nevsimal a ked som si toho vsimol ze asi nieco hori tak sme mali po celej kuchyni dymovu clonu Skoro ani nebolo nic vidiet a bolela ma z toho hlava, ale ta mikrovlnka uz bola stara a trochu blbla uz dlhsie tak sme ju radsej vyhodili a kupili novu
noako jasom tam dala popcorn... aler ais tak na 5 minut a rozpravala som sa skamoskou na chodbe azabudla sm nato auz som aj citila daky smra smiley: .. a pridem do kuchyne a otovrim tu mikrovlnku fuj smradu cela zlta .. a rodkaci ma sli zabit.. smrdela este pol roka odvtedy nerobim popcorn..
aeste raz mensia som dala daku odbosku do mikrovlnky a totam zacalo blikat tostmy obalom som totam dala
@ashly22 ja tak včera maslo.. že si ho rozmrazím aby bolo mäkšie.. nestihlo to ani začať a už to horelo.. ale stála som pri tom, tak som stihla rýchlo vypnúť
inak už som si tak sušila tuším rifle, keď som bola menšia, na následky si nespomínam..
a keď som bola krpatá a bola som doma sama a vybrala som si z mrazničky parené buchty a také zamrznuté som ich dala do mikrovlnky na 45 minút(to bol maximálny čas na nej, isto by som to bola dala aj na viac ) a odišla som pozerať nejaký seriál... a keď som už nevidela na televízor, zistila som, že sa niečo deje.. tak do kuchyne nebolo ani vidieť, nejak som otvorila okno a v tom prišiel sused, že nevidí cez okno, či horíme..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
aeste raz mensia som dala daku odbosku do mikrovlnky a totam zacalo blikat tostmy obalom som totam dala
bliancia : 8 mrtvych 10 zranenych
..kvak..
inak už som si tak sušila tuším rifle, keď som bola menšia, na následky si nespomínam..
a keď som bola krpatá a bola som doma sama a vybrala som si z mrazničky parené buchty a také zamrznuté som ich dala do mikrovlnky na 45 minút(to bol maximálny čas na nej, isto by som to bola dala aj na viac ) a odišla som pozerať nejaký seriál... a keď som už nevidela na televízor, zistila som, že sa niečo deje.. tak do kuchyne nebolo ani vidieť, nejak som otvorila okno a v tom prišiel sused, že nevidí cez okno, či horíme..
Presne tak Len tak pre informáciu to bolo tak cca 7 mesiacov dozadu To som bola " mlaďučká hlupučká "
hrozno pod skleneným pohárom sa ráta? následky boli plazma