asi pred rokom som ich aj ja vyskúšala...ale je to blbosť, lebo aby si si mohla odstrániť nimi chlpy, musia byť tak 1 cm dlhé aby to išlo dobre...nemienim čakať pokial budem chlpatá jak opica...
akurat vcera som na to pozerala v drogerii a ze hmm asi si to kupim vyzera to dobre ale tusim ze uz som zmenila nazor dakujem za zalozenie tejto diskusie
no akurat dnes som ich pouzila prvy a myslim ze aj posledny krat celkom ucinne ale mam ztoho cele nohy dolepene a dost to bolelo a moje nohy nato nereaguju najlepsie takze diky uz nikdy
Mne to fungovalo, aj ked mi to trvalo dosť dlho a na pár miestach som mala vosk čo sa nedal dať dole Najlepšie bolo ked som to robila na rychlo a potom som si dala dlhe rifle, potom ked som si ich dala dole tak kukám že čo - som mala modre nohy
Tiež som to mala ale to ide iba na dlhé chlpy a neviem komu sa chce čakať kým zarastie a potom sa "odchlpiť" a moja pokožka nato reagovala tak že mi ostali červené fľaky ešte dva dni ale tak ta bolesť nebola až taká hrozná
ja uz ziadne taketo kraviny kupovat nejdem, minule som si povedala ze musim prezit tu bolest ktoru sposobuje epilator,tak som to skusila a dnes uz v pohode epilujem...len ma trapi zarastanie chlpkov...baby co s tym?
ten som nemala, ale dnes som si kúpila Veet depilačný krém v spreji a poradím vám: NIKDY HO NEKUPUJTE!!!!! a prečo?:
1.je drahý- a na to, že som nezamestnaná, si môžem dovoliť niečo malé pre seba raz za mesiac. Kedže je tento výrobok na hovno, tento mesiac som zbytočne vyhodila peniaze
2.píšu že nečakať dlhšie ako 6 minút/aké je to super rýchle- ani to není prevda- ak by som čakala aj 3 krát dlhšie, nepomohlo by to
3.je to ešte horšie ako zo žiletkou jednorázovkou, po tom vynikajúcom kréme moje nohy vyzerajú ako na druhý deň po žiletke- a to ževraj vydrží 2 krát dlhšie
4. aj tá reklama s tou šatkou, ako mi skĺzne po nohe je klamstvo, moja by sa tam určite držala- a ked si prejdem rukou po nohe- riadne strnisko (pretože chlpy, kt. zotriete priloženým stieratkom nezídu celé, ostane vám min 1 milimeter čo je dosť (strnisko)- nebere to s korienkami ako pri depilácii. potom fakt nechápem, prečo sa tento krém volá depilačný..
5. po použití tohoto krému by sme sa nemali min.3 dni normálne holiť, aby sa nám nedajbože niečo nestalo. a kedže mám aj tak chlpy a 3 dni sa nemôžem oholiť- budem nosiť nohavice. a čo je najhoršie: o dva dni sa mi vráti priateľ po 2 týždňoch a ja sa budem hanbiť za svoje nohy
6.už prešla asi hodina a stále mám na nohách z toho mravčenie, ako ked vám tŕpnu nohy
Takže z tohoto všetkého vyplýva: ani sa na to v obchode nepozrite- NESTOJÍ TO ZA TO!!!
Moja keď vieš ako nevyznáš sa v tom nerob,nekupuj mozno si mala prikratke chlpky vela zien robi tuto chybu,ver som kozmeticka a to treba vediet a lepsia je depilacia teplym voskom v salone
ja som si ich kupila a ked som ich vyskusala asi mesiac som mala na nohach take divne cervene flaky a teraz us neni su az tak viditelne ale este stale tam su...svineee...
baby ak vam to nevytrhalo chlpky tak to pouzivate zle mne staci ked mam chlpky asi 2 mm dlhe co teda fakt neni vidno cize ziadna opica a vydrzi mi to poriadny mesiac tie hladke nohy.. skusili ste si precitat navod? plus zohrievali ste to dostatocne dlho medzi rukami kym ste si to tam nacapili? plus najprv ma to bolelo ale teraz vobec nie uplna pohodicka zvykla som si na to.
Ja takisto neodporucam kupovat Veet v spreji.. Mne sa stalo totiz to, ze som ho kupila za peknych mastnych 10 Eur a raz som z neho strekla...od vtedy to nejde.. Myslela som ze je mozno nieco s tym rozprasovacom a kedze som presne taky isty mala na inom uz dopouzivanom spreji, pouzila som ho na Veet.. Samozrejme, strekol aj ten raz a koniec.. Nechapem, som nasrata a 10 Eur som akoby na zem hodila!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a neda sa povedat, ze by fungovali...
1.je drahý- a na to, že som nezamestnaná, si môžem dovoliť niečo malé pre seba raz za mesiac. Kedže je tento výrobok na hovno, tento mesiac som zbytočne vyhodila peniaze
2.píšu že nečakať dlhšie ako 6 minút/aké je to super rýchle- ani to není prevda- ak by som čakala aj 3 krát dlhšie, nepomohlo by to
3.je to ešte horšie ako zo žiletkou jednorázovkou, po tom vynikajúcom kréme moje nohy vyzerajú ako na druhý deň po žiletke- a to ževraj vydrží 2 krát dlhšie
4. aj tá reklama s tou šatkou, ako mi skĺzne po nohe je klamstvo, moja by sa tam určite držala- a ked si prejdem rukou po nohe- riadne strnisko (pretože chlpy, kt. zotriete priloženým stieratkom nezídu celé, ostane vám min 1 milimeter čo je dosť (strnisko)- nebere to s korienkami ako pri depilácii. potom fakt nechápem, prečo sa tento krém volá depilačný..
5. po použití tohoto krému by sme sa nemali min.3 dni normálne holiť, aby sa nám nedajbože niečo nestalo. a kedže mám aj tak chlpy a 3 dni sa nemôžem oholiť- budem nosiť nohavice. a čo je najhoršie: o dva dni sa mi vráti priateľ po 2 týždňoch a ja sa budem hanbiť za svoje nohy
6.už prešla asi hodina a stále mám na nohách z toho mravčenie, ako ked vám tŕpnu nohy
Takže z tohoto všetkého vyplýva: ani sa na to v obchode nepozrite- NESTOJÍ TO ZA TO!!!