Ťažko spíte keď je spln alebo keď mesiac jasne svieti? Ste námesačný?
Inšpiroval ma včerajší mesiac. Neviem či bol spln, lebo som mala zatiahnutú roletu a nechcelo sa mi ju vyťahovať, ale cez dierku bolo vidno jasný mesiac
check, check, check, nedá sa mi spať prehadzujem sa a podobne....lenže u mňa to trvá dva dni pred splnom a dva dni po ňom...takže pravidelne mám 5 dní nedostatok spánku...ale námesačná nie som vďakabohu
mne sa vôbec nedá spať. minule som normálne spala a zrazu sa zobudím a mesiac na mňa svietil... ma ukrutne bolela hlava, išla som do spálne, ľahla si tam a normálne, že to prestalo keď som bola malá tak som bola námesačná.. trvalo mi to zhruba do desiatich rokov. behala som po byte, nevedomky som hádzala bratovi do tašky bábiky a on na to prichádzal v škole , vyťahovala som veci zo skrine, hovorila nezmysly a išla sa vycikať do obývačky našťastie sa brat skoro vždy zobudil keď som bola námesačná a nejak ma dostal do postele... teraz ma to, chvalabohu, prešlo.
2 až 4 dni okolo splnu neviem spať, navyše mám výborne orientované okno a posteľ, do ksichtu mi svietia kandelábre, mesiac, autá, laser z 15 km vzdialeného nočného podniku a od pol piatej ráno slnko :´(
keď je spln tak sa mi straaašne ťažko zaspáva.. to sa mi aj obyčajne.. ale teraz horšie .. a keď je spln tak sa mi aj zle spí.. budím sa a tak.. to sa mi inak dáko nestáva
byvaval som namesacny dokonca vraj ked som bol maly tak som normalne zo spanku cvicil telocvik..teraz uz niesom pokial viem ale ano ked je spln tak sa mi tazko spi a hlavne vtedy ked mi to zacne svietit do okna a osvetluje ma to..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
to isté
ale ja pozorujem z izby
ale nesktočne rád na ňho čumím, kedykoľvek, keď som vonku sa najskôr pozriem či ho je vidieť
keď som unavená tak spím ako zarazená a je mi šuma fuk či je spln
Svieti mi do okien a ja ho nemôžem vypnúť.
A nie som ani námesačná..ani nijako na mňa nevplýva
Ale podľa mňa mesiac nemusí nijak pôsobiť. Až na to, že ,svieti´ a ruší tak vo spánku.